Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de pisici – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de pisici

Unelte articol

Pentru persoanele carora nu le plac pisicile, acestea pot fi o problema greu de rezolvat. Pisicile sunt animale inteligente si de multe ori isi gasesc loc in curtea ta, langa casa ta sau in orice constructie pe care o ai. Afla cum sa scapi de pisici citind articolul de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Daca exista locuri care pot fi potrivite pentru ca pisicile sa-si faca acolo cuib, inchide-le. Usile garajului, ale hambarului sau ale magaziei trebuie sa fie inchise intotdeauna si deschiderile mici de sub veranda sau fundatie trebuie inchise. Pisicile cauta locuri calduroase care sa le fereasca de intemperii, si daca nu gasesc un astfel de loc ele vor pleca mai departe in cautarea sa.

 2. 2

  Daca ai un caine lasa-l liber in zona in care pisicile vin. Daca nu, poti sa pui serpi de plastic prin iarba, pisicile se vor speria de ei. Daca vezi pisicile in gradine, le poti speria chiar si tu, de multe ori pana si aceasta metoda simple pare sa fie eficienta.

 3. 3

  Pune ulei de ardei iuti pe zona in care pisicile vin des. Poti sa imprastii substanta pe plante pe alei sau chiar pe copaci. Pisicile vor fi deranjate de gustul iute cand isi fac siesta si nu vor mai veni pe proprietatea ta.

 4. 4

  Indeparteaza toate sursele de mancare din zona. Pisicile vin in primul rand daca lasi mancare la indemana, asa ca indeparteaza orice sursa de mancare. Asigura-te ca vecinii tai nu hranesc, la randul lor, pisicile.

Previous postCum sa scapi de mirosul de pisica din casa Next postCum sa scoti aschii din pielea cainelui

Related Posts

Un comentariu

 1. […] Cum sa scapi de pisica vecinului. […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close