Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa speli pisica fara apa – CumFacSa.ro

Cum sa speli pisica fara apa

Unelte articol

Pisicilor nu le place sa fie udate, de aceea, daca vrei sa faci un favor atat pisicii cat si tie, pentru a evita chinul de a face baie pisicii, poti sa o speli si fara apa. Citeste in continuare pentru a afla cum.

Pasi

 1. 1

  Pune tarate pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt. Pune tava in cuptor la foc mic si lasa sa se coaca o vreme. Scoate apoi tava din cuptor si lasa pana cand se raceste complet.

 2. 2

  Gaseste un bol pe care sa il umpli cu taratele pe care le-ai avut la cuptor.

 3. 3

  Iesi afara cu pisica ta sau intr-un loc unde nu poti face mizerie. Poti face si in casa dar asigura-te ca folosesti un prosop sau o patura sau un ziar pentru a nu imprastia taratele prin casa.

 4. 4

  Pune taratele pe toata blana pisicii. Freaca bine pe blana pana cand acestea ajung la piele, insa nu forta prea tare, altfel vei rani pisica. Pentru pisica trebuie sa fie ca un masaj placut.

 5. 5

  Foloseste peria pentru a scoate toate taratele de sub blana pisicii. Dupa ce ai terminat intreg procesul, ar trebui ca pisica ta sa fie curata, cu blana moale si curata.

Previous postCe trebuie sa faci daca pisica nu foloseste litiera Next postCum sa abordezi o pisica agresiva cu celelalte pisici

Related Posts

Posteaza un comentariu


close