Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te descurci daca ai o pisica care este in calduri – CumFacSa.ro

Cum sa te descurci daca ai o pisica care este in calduri

Unelte articol

Daca nu intentionezi sa cresti pui de pisica, atunci cel mai bine ar fi sa iti duci pisica sau motanul la sterilizat. Daca nu doresti sa faci totusi acest lucru, exista cateva modalitati prin care poti sa le faci pentru ca pisica ta sa nu devina gestanta.

Pasi

  1. 1

    Fii cat mai atent la pisica ta, pentru a sti cand acesta este in calduri. Iti vei da seama de acest lucru urmarind comportamentul masculilor cand o pisica este in preajma. De asemenea, vei putea sa observi mici schimbari in zonele genitale ale pisicii, daca te uiti mai atent.

  2. 2

    Separa pisica ta de zonele care stii ca sunt populate de alte pisici. Limiteaza cantitatea de miros pe care o lasa in jur de fiecare data cand iese din casa. Poti face acest lucru spaland pisica ta inainte ca aceasta sa iasa afara.

  3. 3

    Daca nu reusesti sa iti tii pisica in frau, cel mai bine este sa o duci la medicul veterinar pentur a o steriliza. Asfel poti scapa de o problema foarte mare.

Previous postCum sa te descurci cu un animal batran Next postCum sa intretii o pisica daca ai alergie la animale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close