Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa trezesti o pisica – CumFacSa.ro

Cum sa trezesti o pisica

Unelte articol

Pisicile dorm aproximativ 70% din timpul zilei, deoarece pe perioada noptii acestea vaneaza in mediul natural. Cand pisica sta in casa, insa, doarme si noaptea, astfel de multe ori daca vrei sa interactionezi cu pisica trebuie sa o trezesti. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa trezesti o pisica.

Pasi

 1. 1

  Inainte de a atinge pisica, spune-i pe nume, insa nu striga. Foloseste un ton linistit, calm, pentru a nu speria pisica. E important ca pisica sa nu se trezeasca nervoasa si agitata si linistita si cu un sentiment de siguranta.

 2. 2

  Daca pisica se afla pe canapea, aseaza-te langa ea si mangaie-o pe cap si pe spate pana cand se trezeste. Daca pisica doarme prea adanc si nu se trezeste cand o mangai, ridic-o in brate, insa cu grija, fara a speria pisica.

 3. 3

  Daca pisica doarme pe pat, mergi in spatele ei si aseaza-te langa ea. Mangaie pisica si ia-o in brate incet, pentru a nu o speria.

 4. 4

  Cat pisica e inca adormita, vorbeste-i incet, cu o voce linistita. Daca se intinde si pleaca de langa tine, lasa-l sa plece. Se va intoarce daca are chef de joaca.

Previous postCum sa trezesti pe cineva de Ziua Pacalelii Next postCum sa treci prin scanerele de la aeroport

Related Posts

Posteaza un comentariu


close