Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti un cameleon – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti un cameleon

Unelte articol

Atunci cand vine vorba de hranit un cameleon, vei observa ca acesta mananca diferit fata de soparlele obisnuite, de aceea trebuie sa stii cum sa procedezi atunci cand ii dai de mancare.

Pasi

 1. 1

  Deschide capacul de la incinta in care tii cameleonul. Pregateste apoi mancarea vie. Nu conteaza ce fel de insecte ii dai de mancare, deoarece cameleonul mananca o varietate de specii de insecte.

 2. 2

  Pune cateva insecte in vasul in care tii cameleonul. Ideal ar fi sa ai in vas cateva crengi sau frunze, pe care sa poti pune insectele.

 3. 3

  Odata ce ai pus insectele in vasul in care tii cameleonul, inchide usa, pentru a lasa cameleonul sa manance in pace.

 4. 4

  Atunci cand un cameleon mananca o insecta, acesta isi va lansa limba spre insecta si o va baga in gura cu ajutorul limbii.

 5. 5

  Cel mai bine este daca ii dai cameleonului greieri sau lacuste.

 6. 6

  Daca ii dai de mancare viermi sau rame, cel mai bine pentru cameleon ar fi daca ai pune ramele pe crengi.

 7. 7

  Atunci cand pui mancare in acvariul in care tii cameleonul, nu fa nicio miscare brusca, deoarece risti sa il sperii si sa nu mai vrea sa manance dupa aia.

Previous postCum sa gasesti un spray bun pentru a alunga mustele de pe cai Next postCum sa gasesti un loc de munca in alta tara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close