Cum sa inveti sa canti la pian

Unelte articol

Publicitate

E mult mai usor sa inveti sa canti la pian decat la multe alte instrumente. Sa canti o nota, sa citesti o partitura, sa cunosti clapele, putina ureche muzicala si mult exercitiu – aceasta este calea de a invata.

Pasi

 1. 1

  Invata singur cum sa canti la pian cu ajutorul cartilor audio sau nu, pe care le gasesti la majoritatea librariilor sau magazinelor de muzica. In general, acestea te vor invata cum sa citesti notele si cum fiecare nota corespunde unei clape de la pian. Apoi vei invata octavele, acordurile si cantece simple.

 2. 2
  Publicitate

  Invata sa canti dupa ureche daca ai probleme cu citirea notelor muzicale. Multe astfel de materiale ajutatoare te pot invata sa canti dupa ureche repetand aceleasi note pana poti reproduce melodia.

 3. 3

  Cumpara o orga pe care sa inveti sa canti. Aceste intrumente electronice au clape care se aprind intr-o anumita ordine, ceea ce te va ajuta sa inveti mai repede anumite cantece. Multe au carte de instructiuni si filmulete video, astfel incat sa poti invata si notele muzicale intre timp.

Sfaturi

 • Ai in vedere achizitionarea unui metronom cand vrei sa inveti sa canti la pian. Acesta va numara timpii muzicali corespunzatori tempo-ului specific unei parti melodice.
Previous postCum sa inveti sa canti la orga? Next postCum sa iti amenajezi apartamentul

Related Posts

Un comentariu

 1. metode usoare de invatat
  Ian 17, 2014

  Spuneti-mi si mie va rog metode usoare de invatat cantece la pian foarte repede!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


eight × 7 =

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey