Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa mixezi – CumFacSa.ro

Cum sa mixezi

Unelte articol

Intr-un remix al unei melodii, este posibil sa schimbi stilul, senzatia chiar si mesajul care este transmis de melodie. Acest lucru il poti realiza daca schimbi contextul din anumite sectiuni ale melodiei, daca schimbi diferite armonici din melodie sau daca adaugi alte elemente proprii. Pentru a invata cum sa mixati o melodie, cititi acest articol.

Pasi

 1. 1

  Selectati melodia potrivita. Acest lucru este foarte important.

 2. 2

  Incearca sa identifici elementele cu care poti contribui la melodie. Astfel, poti adauga un alt ritm melodiei, sau poti chiar sa schimbi complet melodia. Gandeste-te la ce sectiuni iti plac cel mai mult, ce anume vrei sa ramana asa si ce anume vrei sa schimbi.

 3. 3

  Incepe sa tai din melodie. Fa-ti rost de toate uneltele si programele necesare pentru a taia din melodie.

 4. 4

  Experimenteaza. Incearca toate efectele posibile, sau macar o mare parte din ele pentru a vedea ce efecte se potrivesc si ce efecete nu se potrivesc.

 5. 5

  Reconstruieste piesa. Acest lucru inseamna sa setezi tempoul (bataile pe minut), si sa introduci anumite elemente specifice si originale.

 6. 6

  Odata ce ai terminat de mixat melodia, poti sa o pui fie pe internet, fie o pota da prietenilor sa o asculte pentru a vedea ce parere au de acea melodie.

Previous postCum sa minti Next postCum sa nu fii enervant

Related Posts

Un comentariu

 1. PIX
  Aug 14, 2014

  cel mai inutil articol pe care l-am citit in viata mea

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close