Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te muti in New Mexico – CumFacSa.ro

Cum sa te muti in New Mexico

Unelte articol

New Mexico este un stat unic si indiferent daca ai trait pana acum sau nu in sud-vestul Americii, aceasta mutare va fi acompaniata de cateva schimbari pe care trebuie sa le faci atat in atitudinea ta cat si in tabieturile personale. Urmeaza pasii de mai jos pentru a afla cum sa te muti in New Mexico.

Pasi

 1. 1

  Invata spaniola. Nu este esential sa vorbesti aceasta limba, daca iti va face viata mai usoara pentru ca multi locuitori din aceasta zona nu vorbesc engleza. Chiar si oamenii care sunt vorbitori de engleza folosesc fraze in spaniola, de aceea pentru a te intelege cu ei trebuie sa stii aceasta limba la un nivel minim. Nu uita ca oamenii din aceasta zona sunt de origine spaniola si chiar daca nu au pielea mai bruna, respecta traditiile si vorbesc limba.

 2. 2

  Lasa-ti stereotipurile in urma! Chiar si in orasele mari precum New York sau Los Angeles oamenii se aliniaza standardelor culturale. In New Mexico, acest lucru nu e necesar. Persoanele petrec timp impreuna indiferent de trecutul cultural sau etnic. Etniile principale sunt alba – fie de descendenta spaniola, sau din alta parte a Statelor Unite, precum si multi oameni de origine germana-, mexicana si indiana. New Mexico este un loc permisiv, iar de multe ori vei vedea cupluri mixte, de diferite origini.

 3. 3

  Ia-ti o masina! New Mexico este un principal un desert. Transportul public nu este de incredere, decat daca locuiesti in Albequerque. Din fericire, costul inmatricularii unei masini in New Mexico este foarte redus si nu exista cerinte ale inspectiei tehnice. Vei oberva acest lucru cand vei intalni camioane sau masini cu remorca ruginite, cu farurile atarnand. Daca nu conduci o masina mai mare, te vei simti diferit. Incearca o masina mare!

 4. 4

  Procura-ti lotiune! New Mexico este foarte uscat. Pielea ta va simti acest lucru, in special buzele. Ia-ti lotiune care te va proteja si impotriva razelor solare, altfel pielea ta se va tabaci. Vanturile in New Mexico pot deveni foarte dureroase, de aceea trebuie sa te protejezi si impotriva lor.

 5. 5

  Apreciaza-ti noua casa! Desi la inceput va dura ceva timp pana cand te vei acomoda, in special daca vii dintr-un loc umed si verde, insa New Mexico este un loc foarte pasnic. Viziteaza crestele antice, pesterile imense sau dunele de nisip alb. Exploreaza cultura locala, intre care bisericile, Billy the Kid, Geronimo, sau Smokey the Bear. Mananca ceva din specialitatile locale, precum sarpele cu clopotei!

 6. 6

  Fii relaxat! Daca vii dintr-un oras aglomerat precum New York sau Los Angeles, vei avea un soc cultural. Majoritar, localnicii de aici sunt relaxati. Niciodata nu sunt in graba. Acest lucru poate deveni enervant cand esti in trafic si persoana din fata ta circula foarte incet. Nu claxona, nu te enerva si nu injura! Nu iti izbi palmele de volan. Nu va schimba modul in care oamenii isi desfasoara viata, nu vei face decat sa-i enervezi si sa nu te placa.

Previous postCum sa te mentii ocupat in timpul unui zbor lung Next postCum sa te pregatesti pentru un zbor cu avionul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close