Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o vacanta de neuitat la cascada Niagara – CumFacSa.ro

Cum sa ai o vacanta de neuitat la cascada Niagara

Unelte articol

Cascada Niagara este una din cele mai marete minuni ale naturii din lume. Este una din cele mai frumoase obiective turistice . Cascada Niagara atrage milioane de vizitatori care vor o oportunitate sa vada spectaculoasa cascada din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, cascada nu este singura atractie a niagarei. Situata mai la vale pe raul de pe partea canadiana, se afla cascada Horseshoe iar pe partea statelor unite cascada American Bridal Veil. Acolo poti sa vezi curcubeul si ceata si sa asculti vuietul apei care cade epste pietre in jos.
Daca esti interesat in a avea o experienta de neuitat la cascada niagara sau cauti o scapare linistitoare, aceasta regiune o sa te captiveze oricum.

Pasi

 1. 1

  Mergi pe servitoarea cetii. Acesta barca face un tur care te duce fix in mijlocul cascadei ceea ce il si face unul din cele mai faimoase atractii.

 2. 2

  Pe partea canadiana, sa iei “calatoria din spatele cascadei “ care iti permite sa vezi din spate cascada prin diferite puncte de observatie care au fost facute in piatra. Poti sa vezi cum apa curge peste perete prin aceste mici portale care sunt localizate aproximativ la 1/3 din lungimea cascadei in curgere. Apoi poti lua un lift care te lasa la baza cascadei unde este o punte de observatie. In cadrul tunelurilor sunt o multitudine de semne cu lucruri despre cascada.

 3. 3

  Turnul CN este o alta atractie pe care trebuie sa o vizitati in Toronto. Este una din cele mai iconice cladiri a Canadei. A fost construit initial ca turn pentru televiziune. Poti lua un lift pana la ultimul nivel. Odata ce ai ajuns la ultimul nivel, poti sa vezi orasul pe o raza de 360 de grade . Daca stai sa te concentrezi poti sa simti cum turnul se misca odata cu vantul.

 4. 4

  Localizate pe varful dealului Clifton se gasesc doua atractii majore: Muzeul “ Ripley’s believe it or not “ si “Tussaud’s Waxworks “. Lucrarile de ceara din cadrul muzeului Louis Tussaud’s reprezinta o colectie de figuri din ceara recunoscute din toata lumea. Poti sa iti faci o poza cu celebritatea ta favorita .

 5. 5

  Casa lui Frankenstein si labirintul de oglinzi sunt atractii pe care nu trebuie sa le ratati. Parcul de distractii “ marineland “ prezinta delfini, banele si alte creaturi ale marii.

Previous postCum sa ai o rezistenta cat mai mare la efort fizic Next postCum sa ai parte de un timp minunat in Praga

Related Posts

Posteaza un comentariu


close