Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai parte de un timp minunat in Praga – CumFacSa.ro

Cum sa ai parte de un timp minunat in Praga

Unelte articol

Praga este orasul unde vrei sa ajungi macar odata in viata. Dar daca vrei sa te bucuri de el la maxim nu doar din perspectiva unui turist, aici o sa gasesti cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Sa iei o plimbare pe rau. Este absolut genial ! Poti alege varianta mai scurta ( o ora) sau pe cea mai lunga (2-3 ore ) care include si pranz sau cina si un concert jazz la apus. O sa te simti precum traiesti intr-un vis.

 2. 2

  Obtine un tur subteran. Este original, misterios si chiar interesant. O sa vizitezi cateva cladiri vechi si renumite in timp ce asculti legende minunate despre acea zona. Toate acestea o sa te faca sa te simti parca traiesti pe alta planeta sau in alta dimensiune…

 3. 3

  Mergi la un concert de muzica clasica. Acolo sunt o multitudine de optiuni. Si nu este nici un loc mai bun sa faci acest lucru ca in Praga. Lasand deoparte sunetele inaltatoare, o sa vezi oameni eleganti si decoruri minunate.

 4. 4

  Fa-ti o pedichiura de peste. In centrul vechi din Praga este un servici specializat care ofera in conditii excelente si la preturi foarte bune aceasta senzatie de a incerca ceva nou si excentric care o sa te faca sa te simti unic.

 5. 5

  Fa-ti o poza in alb si negru imbracat in haine victoriene. Pe aceeasi strada o sa gasesti un studio de foto de unde poti alege cu ce vrei sa te imbraci dintr-o gama variata de haine. Dupa care o sa ai poza in mana in maxim 15 minute. O sa reusesti sa vezi o versiune mai clasica a ta .

 6. 6

  Nu uita sa vizitezi muzeele principale din Praga. Poti gasi ori un muzeu de arta ori un muzeu cu expozitii despre arhitectura si altele care iti ofera detalii despre istoria orasului.

 7. 7

  Sa nu iei niciodata taxiul de la un taximetrist care vine si te abordeaza el pentru ca cu siguranta o sa iti ceara un pret exorbitant de mare. Ai grija la lucrurile personale cand mergi cu metroul sau trenul. De obicei sunt locuri foarte inghesuite unde hotii de buzunare incearca sa fure orice .

Previous postCum sa ai o vacanta de neuitat la cascada Niagara Next postCum sa ai picioare sexy

Related Posts

Posteaza un comentariu


close