Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ajungi in insula Pandan – CumFacSa.ro

Cum sa ajungi in insula Pandan

Unelte articol

Insula Pandan este o plaja organizata din Filipine, destul de izolata de restul insulelor din zona. Pentru a putea ajunge acolo insa trebuie sa urmezi un traseu bine definit, de aceea e important sa stii ce trebuie sa faci. Urmeaza pasii de mai jos pentru a ajunge in Pandan.

Pasi

 1. 1

  Mergi in Manilla. Acesta este punctulde plecare, capitala Insulelor Filipine. Ca turist, vei ateriza la aeroportul international din Manilla.

 2. 2

  Verifica programul zborurilor locale din manila catre San Jose – ar trebui sa fie cel putin un zbor pe zi.

 3. 3

  Cand ajungi in San Jose, vei putea merge cu mijloace de transport in comun pana la statia de autobus Sablayan. Daca ai probleme si nu gasesti o tricicleta, nu ezita sa intrebi localnicii care sunt de cele mai multe ori dispusi sa te ajute. Acestia vorbesc de multe ori Engleza si inteleg de aceea comunicarea nu va fi o problema.

 4. 4

  Odata ce ai ajuns la statia de autobus Sablayan trebuie sa iei din nou o tricicleta si sa dictezi ca destinatie Breakwater si odata ce ai ajuns acolo, intreaba de insula Pandan la biroul de informatii. Biroul ar trebui sa te ajute sa gasesti o ambarcatiune care sa mearga pana pe insula. Exista doua curse obisnuite: o barca dreapta si o bangka. Din Breakwater pana in Pandan faci aproximativ 20 minute.

 5. 5

  Odata ce ai ajuns pe plaja va fi de obicei cineva care sa te intampine. Angajatii de acolo sunt foarte prietenosi. Acestia iti vor pune orice la dispozitie si se bucura sa te aiba ca turist.

Previous postCum sa ai viteza atunci cand boxezi Next postCum sa ajuti un copil sa se mentina hidratat in timpul unui eveniment sportiv

Related Posts

Posteaza un comentariu


close