Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o destinatie de vacanta in India – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o destinatie de vacanta in India

Unelte articol

India a devenit una dintre destinatiile turistice de top in ultimii ani, in special pentru ca turistii doresc sa-si petreaca sarbatorile intr-un loc exotic si cu o cultura bogata. Citeste articolul de mai jos si afla care sunt destinatiile de vacanta ideale in India.

Pasi

 1. 1

  Shimla. Aceasta destinatie este situata la poalele muntilor Himalaya in statul Himachal Pradesh. Climatul racoros si varietatea de atractii turistice au facut acest loc o destinatie populara. Vei putea aborda obiective turistice precum Molul, Ridge, Biserica lui Iisus, Summer Hill, Templul Hill, templul Tara Devi, etc.

 2. 2

  Viziteaza Delhi. Incarcatura istorica deosebita, monumentele unice precum si caarile de exceptie sunt motivele pentru care trebuie sa incerci aceasta destinatie. Fortul Rosu, Qutub Minar, Jama Masjid, Rajghat, Casa Presedintelui, Parlamentul, Mormantul lui Humayun, Templul Akshardham, Templul Lotus, toate sunt atractiile speciale pe care le are de oferit capitala Indiei.

 3. 3

  Agra. Aceasta destinatie pune la dispozitie cazari de exceptie si trebuie vizitata deoarece aici se gaseste binecunoscutul Taj Mahal precum si Fortul Agra, Fatehpur Sikri, Mormantul lui Sikandra Akbar, al lui Itmad-Ud-Dalluah.

 4. 4

  Amristar este un oras in partea de nord-vest a Indiei. Aici se afla Templul de Aur, centrul cultural si spiritual al religiei Sikh. In acest templu se aduna mai multi turisti decat la Taj Mahal si este vizitat de mai mult de 100,000 persoane saptamanal si este cea mai vizitata locatie din India.

 5. 5

  Ooty este un oras pitoresc in statul Tamil Nadu. Aici vei avea ocazia sa vezi peisaje pitoresti nemaintalnite si nu vei fi dezamagit cu siguranta de frumusetea naturii.

 6. 6

  Goa este una dintre destinatiile cele mai frumoase de vacanta din India. Aceasta atrage turistii pentru plajele minunate, bisericile deosebite precum si pentru fauna exotica. Poti practica sporturi acvatice precum scuba diving, jet ski, water ski, etc.

 7. 7

  Munnar. Acest loc este cunoscut ca si Kashmirul Indiei, si este o destinatie aflata in statul Kerala. Aici poti practica diverse sporturi, poti vizita plantatii luxurioase si te poti bucura de aerul curat de tara.

Previous postCum sa alegi o bila de bowling Next postCum sa alegi sportul potrivit pentru tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close