Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o insula hawaiana pentru vacanta – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o insula hawaiana pentru vacanta

Unelte articol

Cum sa iti planuiesti o vacanta in insulele din Hawai, bazat pe lucrurile pozitive si negative ale fiecarei insule si pe experienta mea de calator.

Pasi

 1. 1

  Foloseste ghidurile de calatorie ale insulei ca punct de plecare. Pentru inceput foloseste siteul ” the state of hawai ” .

 2. 2

  Viziteaza fiecare insula pentru ati face o parere personala despre fiecare insula in parte. Sa nu uiti sa incluzi factori precum: vremea, costurile hotelurilor, atractiile pentru turisti, restaurante, malluri, evenimente anuale .

 3. 3

  Distributia bugetului pentru excursie. Cat de mult esti dispus sa dai pentru o camera la hotel ? Cat de mult vrei sa dai pentru suveniruri? Vrei sa inchiriezi o masina sau sa folosesti mijloacele de transport in comun ? Cat de mult vrei sa cheltuiesti pentru a vizita muzee si alte atractii locale ?

 4. 4

  Cand termini cu rezervarea unei camere de hotel, cauta sa vezi ce atractii sunt in apropiere de hotel pentru a le putea vizita doar mergand pe jos pana acolo. De exemplu, Waikiki, Oahu au nenumarate idei pentru turisti, una din ele fiind plaja din Waikiki, mallul Ala Moana, gradina zoologica Honolulu.

 5. 5

  Exista doua insule care sunt interzise turistilor, Ni’ihau si Kaho’olawe . Nu uita sa citesti ghidurile pentru transport aerian, o sa fii surprins cate lucruri sunt interzise in Hawaii.

 6. 6

  Fii sigur ca stii vremea insulei unde vrei sa mergi . Daca nu esti fan ploaie, Kaua’i nu e o optiune pentru tine primavara. Alt exemplu ar fi vremea foarte uscata din Kona si vanturile puternice din Maui .

 7. 7

  Din august pana in decembrie este sezonul de ploi in Hawai. Cu toate acestea, nu e exclus sa apara fenomene meteorologice unice si pe parcusul anului.

Previous postCum sa alegi corect ganterele cu care lucrezi Next postCum sa arati bine fara a avea muschi bine dezvoltati

Related Posts

Posteaza un comentariu


close