Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o vacanta la o ferma – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o vacanta la o ferma

Unelte articol

Daca esti interesat de o vacanta inedita, in care sa poti face cu totul alte lucruri decat faci in mod obisnuit in vacanta, precum calarie, sau daca vrei sa experimentezi cu viata fara aglomeratia oraselor, cauta-ti o ferma la care sa-ti petreci vacanta! Citeste articolul de mai jos si afla cum sa gasesti o astfel de ferma.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te unde vrei sa mergi in primul rand. Trebuie sa fie o zona in care fermele sunt populare, iar relieful este variat, deoarece vrei sa faci cat mai multe lucruri. Climatul poate schimba experienta, de aceea poti alege o ferma de animale din desert sau poti alege sa calaresti langa mare. Unele ferme sunt mai aproape de orase, in timp ce altele sunt aproape complet rupte de lumea civilizata. Ia in considerare acesti factori pentru a putea de lua o decizie.

 2. 2

  Afla daca toti caii de la ferma sunt inchiriati sau daca sunt ai fermei. E important deoarece caii care stau la ferma tot timpul sunt obisnuiti cu zona si cu fermierii, iar fermierii cu animalele si temperamentul lor. Un fermier iti poate da un cal care sa ti se potriveasca daca a avut ocazia sa cunoasca animalul.

 3. 3

  Stabileste un buget pentru vacanta. Astfel vei sti care ferme ti le poti permite si care nu, deoarece acestea variaza in ceea ce priveste activitatile desfasurate. De aceea trebuie sa te hotarasti ce vrei sa faci cat stai la ferma.

 4. 4

  Alege o ferma care ofera o experienta autentica. Daca tu vrei sa incerci sa traiesti ca in vestul salbatic atunci alege o astfel de ferma unde poti lucra cu vite. Anumite ferme permit vizitatorilor sa participe la anumite activitati precum sortarea sau ingradirea animalelor.

 5. 5

  Evalueaza gradul de pericol al fiecarei ferme. Intreaba pe proprietar dinainte cum alege calul potrivit pentru fiecare turist si daca vei primi instructiuni despre cum sa calaresti. Roaga-l pe proprietar sa-ti explice ce masuri de precauti si ce masuri de siguranta au.

 6. 6

  Intreaba despre raportul cai/calareti de la ferma la care vrei sa mergi. Orice ferma care are mai putin de doi cai per calaret experimentat va avea caii epuizati inainte ca sezonul de vacanta sa se termine.

 7. 7

  Alege o ferma pentru vacanta cu un grup de calarie potrivit pentru tine, in special daca ai copii mici. Daca vrei sa mergi cu calul in galop, atunci va trebui sa intrebi din timp proprietarul, pentru ca nu vrei sa ajungi la ferma si sa afli ca nu ai voie sa mergi mai repede decat la pas. Poti opta pentru o ferma care incearca sa optimizeze experienta de calatorie a fiecarei persoane oferind diverse grupuri de calarie.

Previous postCum sa alegi o destinatie de vacanta de Craciun Next postCum sa alegi un loc sigur in care sa te intalnesti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close