Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti in St. Petersburg – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti in St. Petersburg

Unelte articol

Al doilea oras ca marime dupa Moscova si unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, St. Petersburg a fost numit de UNESCO patrimoniu al lumii. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa calatoresti in St. Petersburg.

Pasi

 1. 1

  Verile placute din St. Petersburg incep din mai, cand temperaturile pot ajunge si la 30 grade celsius, insa umiditatea poate face atmosfera destul de inconfortabila. Cu toate acestea serile sunt cel mai des racoroase de aceea trebuie sa-ti iei si haine mai groase.

 2. 2

  Calatorii experimentati si turistii „de profesie” sustin ca cel mai bine vezi orasul in splendoarea lui iarna. Iernile rusesti sunt insa foarte reci si cu multa zapada, dar in St. Petersburg temperaturile sunt mai blande deoarece este un oras port. Cel mai important este sa te imbraci in straturi si sa iti iei haine impermeabile.

 3. 3

  Desi exista festivaluri pe tot parcursul anului, anumite atractii turistice sunt indisponibile in anumite perioade. De exemplu, teatrul Mariisnky, unde se pot vedea piese de teatru si se poate asculta muzica clasica de sute de ani, se inchide pentru doua luni in fiecare vara. Fantana de la Peterhof este inchisa din noiembrie pana in aprilie.

 4. 4

  Evita calatoriile in St.Petersburg in prima jumatate a lunii ianuarie. Multe atractii turistice nu sunt disponibile deoarece se sarbatoreste Anul Nou ortodox.

 5. 5

  Nu uita ca de multe ori calatoriile pot fi destul de costisitoare. Cele mai ieftine bilete de avion le gasesti de obicei in noiembrie, martie si in august tarziu. Zborurile catre St. Petersburg se ocupa destul de repede in mijlocul sezonului deoarece putine linii aeriene au zboruri directe.

 6. 6

  Incearca sa prinzi noptile albe din St. Petersburg de la sfarsitul lui mai pana in mijlocul lui iulie. Acest fenomen natural implica faptul ca pentru aproape doua luni noaptea nu este intuneric. In aceasta perioada viata de noapte este activa si multi rusi merg in vacanta dupa terminarea acestei perioade. Trebuie sa iti faci rezervari din timp daca vrei sa mergi in acest interval.

 7. 7

  Ia o croaziera pe raul Neva sau in golful Finlandei din mai pana in septembrie. Dupa aceea, raul ingheata si nu vei mai putea face acest lucru. Nu uita ca aceste croaziere se umplu destul de repede.

Previous postCum sa calatoresti in Palawan Next postCum sa calatoresti prin China

Related Posts

Posteaza un comentariu


close