Cum sa descoperi Ciprul mergand pe bicicleta

Unelte articol

Ciprul este o insula superba binecuvantata cu soare pe tot parcusul anului. Iernile sunt calduroase iar mijlocul verii este fierbinte. Descopera aceasta insula intr-o modalitate mai noua, mergand pe bicicleta. Este o metoda populara de a vedea insula .

Pasi

 1. 1

  Inainte sa pleci de acasa incearca sa citesti istoria acestei insule. Insula are o istorie bogata datorita locatiei foarte apropiate de orientul mijlociu si a servit foarte mult timp ca drum de intersectie intre Europa si Orient. In plus, a fost invadata de multe tipuri de grupuri de-a lungul anilor. Aceasta istorie se poate observa in arhitectura foarte impresionanta care se poate observa prin mersul cu bicicleta. Daca iti planuiesti dinainte unde vrei sa mergi, acest tur o sa fie mult mai interesant decat te astepti.

 2. 2

  Inchiriaza o bicicleta. Alege un loc cunoscut. Gaseste recomandari in revistele locale sau prin agenti de turism.

 3. 3

  Viziteaza locurile mai ascunse si necirculate. Faptul ca mergi cu bicicleta o sa-ti permita sa vizitezi anumite locatii care in mod normal nu sunt accesibile cu masina. Astfel o sa poti merge linistit si nestingherit de masele de turisti care merg in locurile standard. Nu uita sa iei cu tine bocancii pentru locatiile unde v-a trebui sa te dai jos de pe bicicleta si sa urci. Astfel, o sa poti sa-ti lasi bicicleta in anumite locatii si sa faci drumetii .

 4. 4

  Ciprul este o tara moderna care o duce bine. Recent a intrat in Uniunea Europeana si contrar a ceea ce credea lumea, Ciprul nu face parte din Grecia cu toate ca greaca este limba vorbita in sudul insulei.

 5. 5

  Cu toate ca Ciprul a devenit o tara moderna o sa ai ocazia sa faci un pas inapoi in timp daca te duci in satele care se afla in munti. Acolo vei gasi o civilizatie care pare rupta din trecut. Magarii inca sunt folositi pentru muncile agricole, maslinele sunt culese si lasate in soare pentru a se usca iar mirosul de portocale pluteste in jurul tau.

 6. 6

  O sa iubesti insula atat de mult incat s-ar putea sa nu mai vrei sa pleci dupa un timp. Ai grija la caprele care pot fi oriunde. Ciprul de nord nu face parte din republica ciprului, aceasta insula are 2 guverne si 2 legi.

 7. 7

  Nu uita sa fii atent la ce fel de bicileta inchiriezi, ea trebuie sa fie totusi de calitate buna si trebuie sa iei si o casca. Sa inchiriezi bicicleta de la o firma autorizata sau inscriete pentru un tur ghidat pentru a folosi timpul in Cipru la maxim. Nu uita ca ai nevoie de actele de identitate pentru a inchiria o bicicleta.

Previous postCum sa descoperi cele mai frumose locuri din Australia Next postCum sa descoperi insulele din Filipine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close