Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti cele mai bune destinatii turistice in Bombay – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti cele mai bune destinatii turistice in Bombay

Unelte articol

Cand calatoresti in India, Bombay este cu siguranta una dintre destinatiile pe care le abordezi. Aceasta zona metropolitana are multe de oferit, insa trebuie sa stii unde sa cauti. Urmeaza pasii de mai jos si afla care sunt cele mai bune locuri pentru turisti din Bombay.

Pasi

 1. 1

  Cand esti in Bombay trebuie sa te imbraci potrivit. Intotdeauna este cald si umiditatea crescuta, insa nu trebuie sa te imbraci prea extravagant sau prea provocator, deoarece indienii sunt un popor retras si conservator. Oamenii vor incepe sa se uite la tine urat, iar daca vrei sa vizitezi locuri religioase trebuie sa iti acoperi mainile si picioarele. Ia cu tine o esarfa deoarece va trebuie probabil sa-ti acoperi si capul.

 2. 2

  Rezerva-ti locuri la un hotel bun. Locurile in care trebuie sa mananci includ si faimosul Bade Miyan. Acesta se gaseste in spatele hotelului Taj Mahal din Bombay.

 3. 3

  Poti vizita primaria care se numeste Biblioteca Asiatica acum.

 4. 4

  Mergi sa vezi apusul la plaja, deoarece apusul din Bombay este faimos peste tot in lume.

 5. 5

  In Bombay poti sa te bucuri de viata de noapte, poti vizita un pub sau un club. De multe ori hotelurile de cinci stele au localuri selecte unde te poti distra in siguranta.

 6. 6

  Vei descoperi ca oamenii din Bombay vor discuta cu tine si te vor ajuta daca le pui intrebari. Cu siguranta nu se aplica pentru orice persoana, dar intr-o biserica sau intr-o cafenea oamenii te vor ajuta sa te descurci.

 7. 7

  Poti vizita Poarta Indiei care a fost construita pentru a-l bineveni pe regele Angliei cand acesta a venit pentru a conduce India. Aici vei gasi multi turisti precum si fotografi sau artisti de tatuaje enervanti care vor dori sa-ti arate imprejurimile. Nu uita ca nu exista o taxa pentru a vedea locurile acestea, de aceea nu ai nevoie de un ghid pentru a te descurca.

 8. 8

  Poti sa faci cumparaturi in Bombay peste tot. Deoarece plasticul este interzis in Bombay e posibil sa fie necesar sa iti aduci tu o punga in care sa-ti tii lucrurile. Nu uita sa necogiezi deoarece in India aproape totul este negociabil.

 9. 9

  Daca vrei sa vezi o moschee poti vizita templul Haji Ali. Legenda locala spune ca sicriul lui Haji Ali, un sfant musulman, a plutit din Mecca pana in Bombay si s-a oprit acolo. In acel loc s-a construit un templu in numele sau. Ai grija inainte de a vizita locul deoarece acesta e pe mare, si desi la reflux poti merge pe jos pana acolo, in timpul fluxului e inaccesibil si cateva ore vei fi blocat in moschee.

 10. 10

  Trebuie sa vizitezi Biserica Muntele Mariei in Bandra. In fiecare luna se aduna aici mii de vizitatori si legenda spune ca Sfanta Maria indeplineste dorintele celor mai devotati oameni care mergi la biserica si aprind lumanari.

Previous postCum sa gasesti bilete ieftine catre China Next postCum sa gasesti echipamente pentru fiecare sport

Related Posts

Posteaza un comentariu


close