Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti excursii cu aventuri si andrenalina – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti excursii cu aventuri si andrenalina

Unelte articol

Multe dintre excursiile clasice au fost inlocuite cu destinatii mult mai aventuroase si mai interesante, deoarece cand ai timp liber ar trebui sa te bucuri cat mai mult de el si sa desfasori activitati inedite si antrenante. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa gasesti excursii cu aventuri si andrenalina.

Pasi

 1. 1

  Poti cere ajutorul unei agentii de turism, uneori acestea avand un departament specializat pentru sporturi extreme si destinatii inedite. Poti cauta pe internet destinatii aventuroase, iar intre rezultate vei gasi macar indicii cu privire destinatiile pe care le poti alege.

 2. 2

  Alege-ti destinatia. Exista multe locuri in care poti practica sporturi extreme, pe toate continentele. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti in ce context vrei sa desfasori aceste activitati.

 3. 3

  Organizeaza-ti excursia. Avand in vedere ca deja ti-ai stabilit destinatia, depinde de tine sa iti alegi aventurile in care vrei sa te implici. Preferabil vrei sa facio lista cu patru coloane pentru a putea monitoriza activitatea. In prima coloane scrie activitatile pe care vrei sa le desfasori, in a doua coloana scrie destinatia in care poti practica activitatea din coloana unu. In a treia coloana noteaza firma care se ocupa de organizarea activitatii si in ultima coloana noteaza pretul.

 4. 4

  Decide-te care dintre activitati le vei incerca! Ia in considerare atat pretul cat si sezonul in care mergi deoarece unele sporturi sunt sezoniere. Poti alege intre parasailing, sapaturi arheologice, cautari de comori pe uscat sau pe apa, bungee jumping, scuba diving, sky diving, parasutism, alpinism, etc.

 5. 5

  Hotaraste-te pe cine vrei sa iei cu tine. E important ca toti prietenii cu care mergi sa doreasca sa ia parte la aceleasi activitati si sa fie la fel de dornici de aventura ca si tine.

 6. 6

  Nu uita sa fii precaut! Vacantele de aventura implica si posibilitatea de a te rani, avand in vedere natura sporturilor practicate. Foloseste mereu echipament de protectie si ai deosebita grija in situatiile in care te poti accidenta.

Previous postCum sa gasesti cele mai bune locatii turistice in Seychelles Next postCum sa gasesti hoteluri de lux in Camerun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close