Cum sa iti programezi excursia in Bangkok

Unelte articol

Bangkokul este capitala economica si comerciala a Asiei, acesta oferind o serie de atractii si activitati care iti pot face vizita memorabila. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa iti programezi excursia in Bangkok.

Pasi

 1. 1

  Nu uita ca ai nevoie de pasaport si de viza, iar uneori trebuie sa iti faci si o serie de imunizari inainte de a intra in Tailanda.

 2. 2

  Cauta detalii despre conditiile meteo in perioada in care vrei sa mergi si vezi care este previziunea meteo.

 3. 3

  Daca iti planifici o excursie pentru relaxare sau cu familia, cel mai bine este sa intri pe websiteurile cu informatii despre turism si sa afli care sunt regulile pentru a putea intra in tara. Turistii se bucura de atractiile culturale din Bangkok si de numeroasele festivaluri si piete organizate in anumite perioade din an, lucru pe care trebuie sa il iei in considerare cand vrei sa-ti planifici vizita.

 4. 4

  Familiarizeaza-te cu cultura si limba tailandeza pentru a face comunicarea in excursie mai usoara. In zonele turistice si in cele cu specific economic puternic te poti descurca fara dificultati si in limba engleza.

 5. 5

  Ia-ti haine care sunt usor de purtat in straturi si pe care le poti purta in diversele activitati pe care le vei desfasura.

 6. 6

  Alege-ti un loc de cazare intr-o zona centrala, aproape de obiectivele turistice si de activitatile pe care vrei sa le desfasori.

 7. 7

  Uita-te la modalitatile de transport si stabileste cum vei ajunge dintr-un loc in altul prin oras. De multe ori in oras traficul este blocat la anumite ore, inclusiv noaptea. Poti folosi BTS-ul si metroul pentru a ajunge mai usor dintr-un punct in altul cu cheltuieli mici.

 8. 8

  Exista trei anotimpuri in Bangkok: cel ploios, cel cald si cel rece. Turistii care isi planifica excursii in Bangkok trebuie sa se familiarizeze cu acestea si sa isi pregateasca hainele si sa stabileasca itinerariul in functie de ele.

Previous postCum sa iti planifici luna de miere in Fiji Next postCum sa iti pui picioarele dupa cap

Related Posts

Posteaza un comentariu


close