Cum sa iti programezi excursia in Praga

Unelte articol

Orasul Praga este situat in republica Ceha si este o destinatie pentru turisti foarte cautata in europa de est. Mii de vizitatori din intreaga lume zboara spre acest oras pentru a vedea istoria autentica a acestei regiuni. Daca te gandesti cum sa iti programezi excursia in Praga pentru a incape intr-un itinerariu mai mare, sau vrei sa afli cea mai buna perioada sa vizitezi orasul, foloseste cateva din solutiile date aici.

Pasi

 1. 1

  Planuieste excursia in Praga in functie de vreme. Agentii de turism spun ca verile in Praga pot fi foarte calduroase iar iarnile pot fi extrem de friguroase. Din acest motiv, multi calatori prefera sa calatoreasca intre lunile mai si septembrie.

 2. 2

  Verifica programul pentru avioane si trenuri. Daca zbori spre Praga, o sa vrei sa stii pe unde si cum ajungi acolo . Pentru o excursie cu trenul, europa prezinta un orar informativ despre orice destinatie .

 3. 3

  Verifica sezonul turistic pentru Paga. Alta consideratie majora pentru o excursie in Praga implica faptul sa stii cand este cel mai mare trafic de turisti. Turistii cu experienta au identificat un sezon destul de lung, care se intinde din mai pana in octombrie. Asta insemnand ca pentru cei care vor sa mearga in extra sezon va trebui sa mearga in februarie sau iarna.

 4. 4

  Nu uita sa iei in considerare festivalele majore din Praga. O sa vrei sa iti planifici excursia in jurul unur evenimente majore care se petrec in oras. Intelegand acest lucru, o sa te ajute sa prinzi unele din cele mai interesante excursii in Praga.
  • Considera carnavalul anual de primavara . In Praga, precum si in multe orase din Europa, carnavalul este ceva important. Acest eveniment incepe la sfarsitul lui februarie si tine pana la inceputul lui martie in Praga. Incearca sa iti planifici excursia pentru a ajunge acolo in mijlocul distractiei.

 5. 5

  Gandeste-te la sarbatorile relevante. Daca vrei sa pleci in jurul sarbatorilor de craciun sau alte sarbatori importante sunt sanse mari sa iti faca aceasta excursie mult mai memorabila.
  • Citeste despre evenimentele din Praga care se intampla in jurul sarbatorilor de iarna. De exemplu, ziua sfantului stefan care are loc pe 26 decembrie , este o sarbatoare comuna. Poti verifica si traditiile locale de craciun, cum ar fi magazinele pentru craciun, costumatii si multe altele.
  • Verifica si alte sarbatori importante precum Pastele, ziua de mai sau alte traditii stravechi pentru a vedea care ofera o experienta placuta pentru excursia ta in Praga.

 6. 6

  Verifica orarul pentru muzee. Nu conteaza daca este muzeu de arta sau alta expunere in jurul arhitecturii, avand detaliile despre muzeele de prima clasa din Praga te ajuta sa iti programezi data pentru excursie.

Previous postCum sa iti programezi excursia in Bruxel Next postCum sa iti programezi excursia in Sidney

Related Posts

Posteaza un comentariu


close