Cum sa mergi in vacanta in Vancouver, Canada

Unelte articol

Vancouver este al 3-lea oras ca marime al canadei si este cunoscut international pentru abundenta in natura, munti cu zapada, plaje infinite, cafenele, cultura culinara si o scena artistica boema.

Pasi

 1. 1

  Incepe prin a vizita atractiile turistice recunoscute ale orasului Vancouver cum ar fi Parcul Stanley si acvariul din Vancouver.

 2. 2

  Exploreaza arta, cultura si comunitatile de cumparaturi din Vancouver. Cele mai recunoscute: Granville Island, Commercial Drive, Mount Pleasant/Main Street, Chinatown, Robson Street, Steveston, Edgemont Village, Lonsdale Quay, New Westminster Quay, White rock si Deep Cove.

 3. 3

  Mergi cu masina in mijlocul naturii, la rezorturi de ski, parcuri si plaje. O selectie de ales care include parcul Stanley, Muntele Grouse, plaja Jerico.

 4. 4

  Foloseste metroul elevat al Vancouverului SkyTrain. Este o cale ieftina pentru a merge prin Vancouver si poti vedea astfel o panorama a Vancouverului.

 5. 5

  Mergi intr-o zi de la Vancouver pana la Victoria si inapoi folosind mijloacele de transport in comun pentru o experienta placuta si vesela dar in acelasi timp ieftina.

 6. 6

  Nu uita sa iti incadrezi tot ce vrei sa faci si sa viziezi intr-un buget pentru a nu avea de suferit mai tarziu si a avea o vacanta de neuitat fara probleme financiare.

 7. 7

  Daca planuiesti sa stai mai mult si ai viza pentru acest lucru, poti inchiria o camera de la cineva pentru 300-400 de dolari canadieni pe luna ceea ce este mult mai ieftin decat inchiriatul unui apartament sau o sedere mai lunga intr-o camera de hotel.

 8. 8

  Pentru a evita frustrarea atunci cand mergi cu masina in traficul congestionat si trebuie sa platesti locuri de parcare scumpe, mergi cu mijloacele de transport in comun ale orasului Vancouver precum SkyTrain si Seabus.

Previous postCum sa mergi cu rucsacul prin Europa Next postCum sa mergi pe un trotuar inghetat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close