Cum sa parcurgi Triunghiul de Aur al Indiei

Unelte articol

Circuitul Triunghiului de Aur este un traseu care te va duce in cele mai frumoase locuri din India si este parcurs in fiecare an de mii de turisti. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa parcurgi acest traseu magic.

Pasi

 1. 1

  Traseul cuprinde cele mai frumoase orase din India si anume capitala Delhi, Agra si Jaipur. Aceste orase se gasesc in nordul Indiei si iti vor arata tot ce are mai bun de oferit aceasta tara.

 2. 2

  Va trebui sa incepi in Delhi. Aici vei vedea atat o parte din India traditionala, cu specificul ei cultural, precum si India moderna si vei avea o idee catre ce se indreapta aceasta natiune. Orasul vechi a fost construi de imparatul Shah Jahan, iar orasul nou este cunoscut pentru viata moderna, malluri, precum si pentru cladirile administratiei centrale. In Delhi poti vizita Qutub Minar-ul, Templul Lotus, Jama Masjid, Jantar Mantar, Gradinile Lodhi, mormantul lui Humayun, templul Akshardham, Fortul Rosu, precum si alte atractii turistice.

 3. 3

  Din Delhi trebuie sa mergi in Agra, oras situat pe maul raului Yamuna. Aici poti vedea Taj Mahalul, mormantul care contine corpui lui Mumtaz Mahal, sotia imparatului Shah Jahan. Acesta a construit Taj Mahalul ca un semn al iubirii pe care i-o purta. Mormantul este facut din marmura si a durat 22 pentru a fi construit de catre 22 000 de lucratori.

 4. 4

  In Agra trebuie sa mergi la cumparaturi deoarece aici vei gasi foarte multe bijuterii si pietre pretioase, articole din marmura, covoare, imbracaminte din piele, etc. Aici poti vizita templele hindu, Ashrams, Ghats, Stupas, etc. Poti vizita Muzeul de Arheologie unde vei gasi Stalpul Ashoka, simbolul national al Indiei. Mai mult aici vei putea cumpara cele mai calitative matasuri, specifice Indiei, precum si instrumente muzicale, dulciuri, etc.

 5. 5

  Ultima destinatie din Triunghiul de Aur este Jaipur. Acesta este cunoscut si sub numele de Orasul Roz si are o populatie de peste 3.5 milioane de locuitori. Aici poti vedea diverse forturi si monumente din trecutul glorios al orasului. Aici vei gasi diverse magazine in care poti face cumparaturi, te vei putea bucura de peisajul roz al orasului si vei intelege cate ceva din cultura indiana si rolul conducerii engleza si influenta acesteia asupra orasului.

Previous postCum sa parcurgi cu bicicleta distante lungi Next postCum sa participi la un maraton cu bicicleta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close