Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pregatesti o calatorie de-a lungul Americii – CumFacSa.ro

Cum sa pregatesti o calatorie de-a lungul Americii

Unelte articol

Statele Unite ale Americii sunt intre cele mai interesante si fascinante civilizatii moderne, impresionand atat printr-un trecut tumultuos si o varietate culturala deosebita, cat si prin comportamentul si atitudinea cetatenilor. Daca vrei sa te bucuri de acest stat, va trebui insa sa calatoresti de-a lungul acestuia, pentru a experimenta cate putin din fiecare arie culturala.

Pasi

 1. 1

  Fa-ti timp pentru a stabili o ruta concreta. Aceasta va fi influentata de timpul pe care il ai la dispozitie pentru calatorie. Cumpara o harta sau gaseste una online si afla cat mai multe informatii despre directia in care vrei sa mergi, accentul fiind pe ce vrei sa vezi si unde vrei sa stai.

 2. 2

  Alege cel putin o atractie turistica pe care vrei sa o vizitezi in fiecare stat dintre cele prin care vrei trece, deoarece fiecare stat are ceva diferit si trebuie sa profiti de aceasta oportunitate.

 3. 3

  Alege unde si cand vrei sa mergi! Statele Unite sunt o tara imensa cu multe obiective turistice si probabil nu poti vedea tot ce ti-ai dori intr-o singura calatorie. Stabileste unde vei sta si care este cea mai buna perioada a anului pentru a vizita acest loc. De exmplu, daca vizitezi nordul vei putea vedea statul Washington, New Hampshire, Ohio, Nebraska si Wyoming, cu Acadia National Park, Yellowstone National Park, Cascada Niagara sau Olympic National Park. O ruta prin sudul tarii include Florida, Alabama, New Orleans si Texas.

 4. 4

  Incearca sa limitezi distantele de condus zilnic pentru un interval orar de 1-4 ore. Astfel vei avea timp sa vizitezi, sa te relaxezi si nu vei fi mereu pe fuga, excursia ta fiind mai interesanta.

 5. 5

  Cumpara-ti si instaleaza-ti un sistem GPS inainte de a pleca. Nu ai nicio scuza pentru a te pierde in era tehnologiei. Asigura-te ca hartile sunt la zi! Poti seta GPS-ul pentru toate destinatiile si sa-i soliciti sa-ti arate locurile unde poti manca de pe traseu.

 6. 6

  Asigura-te ca iti faci o inspectie tehnica amanuntita a autoturismului, in special daca ai copii. Planifica-ti opriri la magazine alimentare sau supermarketuri de pe drum pentru a nu trebui sa-ti aglomerezi masina cu prea multe provizii.

 7. 7

  Va trebui sa-ti aduci multe haine pentru o calatorie mai lunga, de aceea incearca sa iti faci o garderoba variata. Asigura-te ca te interesezi cum va fi vremea in general pentru a sti ce haine sa alegi. Gandeste-te dinainte ce vrei sa faci cu hainele murdare – le poti spala de mana pe parcurs, poti sta la hoteluri care au spalatorii de haine, sau poti gasi spalatorii de haine pe drum.

 8. 8

  Invata toate atractiile turistice din jurul rutei pe care vei merge si fa o lista cu toate locurile pe care vrei sa le vizitezi inainte de a pleca. Cumpara-ti carti sau listeaza-ti informatiile esentiale despre aceste locatii pentru a-ti umple calatoria de bogatie. E important sa-ti pregatesti traseul pentru a nu pierde timp si pentru a vedea cat mai mult.

 9. 9

  Cauta-ti si rezerva-ti cazarea din timp pentru a nu cauta un loc pentru dormit in mijlocul noptii intr-o zona necunoscuta. Asigura-te ca ai copii de pe rezervari pentru a evita problemele la receptie.

Previous postCum sa planifici o excursie in New Orleans de Mardi Gras Next postCum sa prinzi locuri bune in avion

Related Posts

Posteaza un comentariu


close