Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te bucuri de o croaziera in Caraibe – CumFacSa.ro

Cum sa te bucuri de o croaziera in Caraibe

Unelte articol

Cu siguranta ca intr-o croaziera poti sa stai toata ziua langa piscina si sa te bucuri de o limonada rece, insa avand in vedere posibilitatile, nu merita sa pierzi tot timpul fara sa faci nimic. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa te bucuri de o croaziera in Caraibe.

Pasi

 1. 1

  Inainte de a alege o croaziera, cauta locurile in care aceasta se va opri si alege croaziera cu cele mai interesante opriri. Nu iti baza decizia pe modul in care se prezinta vasul, asigura-te ca ai oportunitatea de a explora lucruri noi si interesante odata ce ai ancorat.

 2. 2

  Cand iti rezervi camera, nu uita ca petreci foarte putin timp in ea pe parcursul croazierei. Pentru a economisi bani pe care ii poti cheltui in alta parte in vacanta, alege-ti o camera interioara. Desi nu vei avea balcon sau geamuri, vei sta mai mult afara si nu inchis in camera. Camerele din mijlocul vasului iti vor face mai putin rau de mare decat camerele de la extremitati.

 3. 3

  Odata ce ti-ai rezervat un loc intr-o croaziera, cauta destinatiile si afla care sunt atractiile turistice din locurile in care ancoreaza vasul. Nu vrei ca intreaga croaziera sa nu ai ocazia de a face snorkeling in Insulele Virgine sau de a inota cu delfinii in Bahamas cand ai avut ocazia sa faci acest lucru!

 4. 4

  Cat esti pe vas, fii prietenos cu vecinii. Exista sanse mari sa cunosti alti oameni care au fost in croaziere de mai multe ori si te pot ajuta sau iti pot da sugestii utile. Poti sa iti faci si prieteni noi in acest mod!

 5. 5

  Asigura-te ca folosesti crema impotriva razelor solare, ca esti mereu hidratat si ca esti atent la mancarurile necunoscute pe care le consume. Nu te vei putea bucura de excursie daca te arzi la soare sau daca iti e mereu rau la stomac.

 6. 6

  Desi probabil uneori vei sta la petreceri pana seara tarziu, nu dormi prea mult dimineata. Vei rata jumatate de croaziera doar dormind. Trezeste-te si mananca micul dejun deasupra marii si bucura-te de peisajele minunate cand vasul ancoreaza intr-un nou port. Nu uita ca in fiecare port ai doar cateva ore la dispozitie, asadar exploreaza cat mai mult!

 7. 7

  Verifica vasul. Cu siguranta ca vei avea timp destul de stat la bord cat esti in croaziera. In anumite zile nu vei opri nicaieri de aceea poti sa explorezi intregul vas. E posibil ca in croaziera in care mergi tu sa existe un itinerariu pe zile in care sa iti explice, pe sectiuni, cum functioneaza fiecare parte a unui vas de croaziera.

Previous postCum sa te bucuri de antrenamentul de dimineata Next postCum sa te bucuri de jogging

Related Posts

Posteaza un comentariu


close