Cum sa te bucuri de o vacanta in Dubai

Unelte articol

Dubai este o tara diferita de restul statelor arabe, cu standarde mai ridicate si activitati pe masura. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa te bucuri de o vacanta in Dubai.

Pasi

 1. 1

  Evita perioada Ramadanului. Aceasta este o luna de post pentru musulmani, iar Dubaiul este calm si plictisitor in aceasta perioada. In functie de aparitia lunii, Ramadanul este celebrat in alte perioade in fiecare an.

 2. 2

  Cumpara-ti bauturile alcoolice cand ajungi in Dubai, de la aeroport. Bauturile alcoolice sunt disponibile in Dubai numai la hotel sau in puburi, si sunt foarte scumpe. Cea mai buna solutie este sa iti cumperi ce ai nevoie de la aeroport cand ajungi in Dubai.

 3. 3

  Viziteaza Dubai-ul in perioada noiembrie-aprilie. Temperatura este mereu in jur de 20 de grade celsius si vei avea asigurat o vacanta minunata. In celelalte luni, Dubaiul este exagerat de calduros, iar vremea caniculara iti va ruina calatoria.

 4. 4

  Obtine o viza inainte de a ajunge in Dubai. In functie de tara din care provii, este posibil sa nu ai nevoie de viza. Daca esti din Romania, insa, vei avea nevoie de o viza pe care o poti obtine pe loc cand ajungi in Dubai. Lista tarilor al caror cetateni pot intra in Dubai fara viza este in continua schimbare, de aceea este indicat sa urmaresti aceste modificari. Intreaba-ti agentul de calatorii despre cerintele legate de viza cand vrei sa mergi in Dubai.

 5. 5

  Pune-ti deoparte un buget pentru cumparaturi si nu te abate de la acesta. Avand in vedere ca Dubai este un oras duty-free, obiectele – in special cele electronice si aurul – sunt foarte ieftine si vei fi tentat sa faci cumparaturi pana cand ramai fara bani.

Previous postCum sa te bucuri de o trambulina Next postCum sa te bucuri de o vacanta in Maldive

Related Posts

Posteaza un comentariu


close