Cum sa te bucuri de Riviera Maya, Mexic

Unelte articol

Daca iti plac locurile tropicale o sa iubesti Riviera Maya. E situata pe coasta caraibelor la cativa kilometrii de Cancun. Aici poti sa faci nenumarate activitati, precum snorkeling, scuba diving, sa inoti cu delfinii, sa calaresti cai sau trasee cu ghizi prin jungla. E o zona sigura unde poti face sport, poti avea parte de aventura, relaxare, romantism, natura si multa distractie.

Pasi

 1. 1

  Mergi la multele locuri care fac parte din Riviera Maya. Unele din ele sunt: Akumal, PLaya del Carmen, Tulum, Coba, Contoy Island, Holbox, Puerto Morelos, Sian Ka’an, Cozumel. Ajungi mai intai in aeroportul international Cancun care se afla aproximativ 31 de mile nord de PLaya del Carmen. Riviera Maya are multe rezorturi all-inclusive .

 2. 2

  Alege un hotel. Unele hoteluri sunt mai bune pentru cupluri, fara muzica data tare si petreceri de noapte . Sunt perfecte pentru o priveliste frumoasa asupra oceanului pe timp de noapte doar tu, iubita ta si sunetul oceanului.

 3. 3

  Sa vizitezi Rio Secreto. Poti sa mergi cu un ghid turistic la un rau subteran cu stalactite frumoase si stalagmite. Este complet sigur, pui un costum de scufundat si poti explora pestera. O sa fii sub pamant pentru o ora si jumatate.

 4. 4

  Inoata cu delfinii la Delphinus. Inafara de experienta inotatului cu delfini inveti si multe lucruri noi despre aceste animale. Cea mai buna parte este atunci cand delfinii te imping prin apa si partea programului cand poti inota singur cu delfinii si sa te joci cu ei cum vrei.

 5. 5

  Xcaret. Acest parc ecologic care se pronunta esh-carette, se afla langa PLaya del Carmen (aproximativ 30 de minute). Aici poti gasi anumite locatii arheologice, un oras Mayan, ferme regionale, pavilioane cu fluturi precum si jaguari si alte animale asemanatoare. De asemenea sunt locatiicu apa clara pentru snorkeling. Dar una din atractiile majore este raul subteran( sa nu iti fie frica daca esti claustrofobic, este un spatiu mare) dar poti incerca raul si in locatia unde este la suprafata. Pretul biletului ca sa intri in parc este putin mai scump( dar merita in totalitate). Poti manca la diferite restaurante din jurul parcului.

 6. 6

  Multe din activitatile din Riviera Maya sunt corelate cu natura si arheologia dar poti gasi si viata de noapte, baruri, petreceri pe plaja si alte activitati.

Previous postCum sa te bucuri de Puerto Rico Next postCum sa te bucuri de traiul din Tropice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close