Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te descurci in Seattle cu un buget limitat – CumFacSa.ro

Cum sa te descurci in Seattle cu un buget limitat

Unelte articol

In acest ghid o sa obtii informatii despre cum sa vizitezi orasul Seattle cu un buget mai restrans dar totusi sa te bucuri de tot ce poate oferi.

Pasi

 1. 1

  Mergi cu Metroul si Autobuzul prin Seattle. Autobuzele circula din partea cea mai nordica a orasului si ajung pana pe coasta de vest si est.
  • Mersul cu autobuzul in centrul orasului este gratis in timpul saptamanii intre orele 6 a.m. si 7 p.m.
  • Din 2011, pretul pentru a merge cu autobuzul inafara centrului este de $0,75 pentru copii si batrani.

 2. 2

  Poti sa mergi cu bicicleta dupa tine pe autobuz pe gratis. Combina turul ariilor din exterior cu bicicleta cu metroul pentru centrul orasului.

 3. 3

  Profita de “ night stop “ , programul de transport sigur pe timp de noapte. Intre orele 8 p.m. si 5 a.m. poti ruga soferul sa te lase oriunde pe ruta pentru a cobora cat mai aproape de locuinta unde stai. Nu trebuie sa astepti o statie specifica a autobuzului pentru a cobora.

 4. 4

  Foloseste linia rapida de mers. Acest servici de autobuz ofera acces rapid si comod catre punctele mai indepartate ale orasului. Autobuzele de pe aceasta linie acceseaza electronic semafoarele pentru a mentine culoarea verde mai mult pana trec ele astfel oferind un transport mult mai rapid prin centrul orasului.

 5. 5

  Foloseste taxiul de apa a orasului Seattle. Acest mod de transport iti ofera posibilitatea sa eviti semafoarele, orele de varf a traficului pentru ca mergi pe apa. Sunt multe optiuni de calatorit pe apa in Seattle. Unele sunt strict pentru a vizita monumente, pe cand altele sunt facute sa te duca dintr-un punct A intr-un punct B. Multe autobuze au puncte in comun cu rutele de apa .

 6. 6

  Foloseste trenul care conecteaza orasul Seattle cu zonele din jur. Acest tip de transport este oferit sa lege Tacoma, Everett si Seattle. Acest serviciu este accesibil non stop si face legatura intre aeroportul SeaTac si centrul orasului.

 7. 7

  Mergi pe drumurile din Seattle pentru a planifica cele mai bune rute . Strazile din Seattle care merg in directia nord-sud sunt cu numele de “ avenues” pe cand strazile care merg in directia est-vest au numele de “ streets” .

Previous postCum sa privesti sfarsitul unei vacante Next postCum sa iti programezi excursia in Seattle

Related Posts

Posteaza un comentariu


close