Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi Madridul cu un buget restrans – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi Madridul cu un buget restrans

Unelte articol

Capitala Spaniei este o destinatie turistica deosebita, iar multi turisti aleg acest oras deoarece este unul dintre cele mai ieftine capitale europene pe care le poti vizita. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa vizitezi Madridul cu un buget restrans.

Pasi

 1. 1

  Rezerva-ti camerele la hotel inainte de a ajunge in Madrid. Gaseste hotelul care iti place – cauta dupa nume si gaseste cea mai buna oferta, apoi contacteaza hotelul si intreaba-i daca iti pot oferi un pret mai bun decat ce ai gasit tu pe internet. De multe ori vei fi placut surprins.

 2. 2

  Cea mai mare economie o poti face pe biletele de avion. Uita-te atat la rutele directe cat si la cele cu escala si incearca sa alegi o perioada in care nu e plin sezon turistic. Uneori se merita sa mergi cu un carrier care te va costa putin pana intr-un nod aerian major apoi sa-ti cumperi bilet pentru o alta parte a calatoriei separat.

 3. 3

  Schimba-ti banii din moneda nationala in euro odata ce ai ajuns in Madrid – aici vei obtine un pret mai bun decat la tine in tara, insa evita casele de schimb din aeroporturi deoarece comisioanele sunt foarte mari. Alternativ poti folosi bancomatele de schimb valutar pentru un curs valutar foarte bun.

 4. 4

  Pentru a ajunge la hotelul la care te-ai cazat foloseste metroul sau reteaua de autobuze. Un bilet cu 10 calatorii costa 7 euro si poate fi folosit de un grup de persoane.

 5. 5

  Majoritatea obiectivelor turistice sunt indeajuns de aproape incat poti merge sa le vizitezi pe jos. Nu lua taxiul decat daca este absolut necesar. Daca vrei totusi sa mergi cu un taxi, opreste unul de pe strada, nu suna la agentie, deoarece taxatorul porneste de indata ce ai terminat convorbirea.

 6. 6

  Viziteaza obiectivele turistice majore. Exista multe carduri cu care poti obtine reduceri si intrari combinate la atractiile turistice majore. Viziteaza muzeele – poti merge duminica si in zilele de sarbatoare nationala, cand intrarea este libera.

 7. 7

  Pastreaza-ti destul timp liber pentru o excursie – acestea sunt ieftine si daca iti organizezi timpul bine poti folosi autobuzele si metroul pentru a ajunge dintr-un loc in altul.

 8. 8

  In ceea ce priveste mancarea, de cele mai multe ori micul dejun va fi inclus la hotel. Pentru pranz poti alege meniurile zilei care sunt foarte practicate in Spania – un meniu format din trei feluri de mancare pentru mai putin de 10 euro, iar calitatea mancarii este intotdeauna buna.

 9. 9

  Cumpara suveniruri pentru tine si pentru cei dragi. Pentru bunurile de peste 92 euro pastreaza chitanta si obtine-ti taxa platita inapoi de la aeroport cand pleci inapoi acasa.

 10. 10

  Fa-ti cumparaturile cu un card de credit pentru a evita problemele generale si pentru a fi protejat suplimentar.

 11. 11

  Nu rata evenimentele sportive din Spania. Iti poti cumpara bilete la un meci de fotbal sau basket direct de la cluburile sportive. Nu e dificil si sunt ghiduri care te vor ajuta sa te descurci. Poti sa economisesti sume considerabile daca faci acest lucru singur si nu ai nevoie de ajutorul unui ghid.

Previous postCum sa vizitezi Melbourne Next postCum sa vizitezi Londra

Related Posts

Posteaza un comentariu


close