Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi Statuia Libertatii – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi Statuia Libertatii

Unelte articol

Statuia Libertatii a fost oferita Americii de catre oamenii din Franta pentru a sarbatori prietenia celor doua natiuni din timpul revolutiei americane. A fost dedicata in anul 1886. Statuia Libertatii a fost denumita un monument al natiunii in anul 1924 si reprezinta libertatea si democratia pentru cetatenii Americani. Vizitatorii care vin in New York pot sa viziteze Statuia Libertatii. Statuia este localizata pe insula libertatii in portul din New York. Mii de oameni viziteaza statuia in fiecare zi iar anumite preparatii sunt necesare. Planifica din timp pentru a vizita Statuia Libertatii cu succes.

Pasi

 1. 1

  Rezerva un bilet. Bilete sunt necesare pentru a putea vizita orice nivel al Statuii Libertatii mai ales coroana. O sa ai nevoie de bilete si pentru drumul cu feribotul catre insula libertatii. Biletele le poti cumpara pentru destinatii specifice ale statuii libertatii prin serviciul parcului national sau la terminalele feribotului . Poti cumpara bilete de pe internet sau prin telefon.

 2. 2

  Meri cu feribotul pana la Insula Libertatii. Feriboturile pleaca din “ Battery Park City” la ora 8:30 a.m. pana la 4:30 p.m. Acestea costa 12$ pentru adulti si 10$ pentru batrani iar pentru copii intre varstele de 4 si 12 ani e doar 5$. Copii sub 3 ani au acces gratuit.

 3. 3

  Securitatea de la Statuia Libertatii o sa te verifice inainte sa ajungi pe insula. Aceasta procedura este similara cu cea facuta la aeroporturi inainte ca pasagerii sa se imbarcheze. Vizitatorii o sa fie verificati de arme sau alte bagaje . O sa fie si o adoua verificare pentru cei care viziteaza si coroana. Cele mai aglomerate luni ale monumentului sunt in lunile aprilie si August.

 4. 4

  Viziteaza observatoriul de la baza statuii. Vizitatorii pot sa priveasca in interioriul statuii. Aici este si un muzeu care poate fi vizitat cu acelasi bilet cumparat pentru feribot. Muzeul contine torta autentica a Statuii Libertatii.

 5. 5

  Vizitaza coroana. Biletul catre coroana costa cu $3 mai mult. Vizitele spre coroana sunt restrictionate doar pentru grupuri de 4 persoane si pentru acestea e nevoie de rezervatii in avans. Copii trebuie sa aiba macar 122 de cm pentru a merge pe treptele de sus si o persoana poate vizita doar odata la 6 luni coroana.

 6. 6

  Cozile sunt mai scurte la ora 8:30 a.m. cand primul feribot ajunge la insula libertatii. Asteapta-te la cel putin 5 ore de stat pe aceasta insula.

 7. 7

  Viziteaza insula Ellis pe gratis. Aceasta mini excursie este inclusa in biletul pe care l-ai cumparat pentru insula libertatii. Fii pregatit sa urci multe scari. Corona are 354 de trepte si baza monumentului include 26 de trepte.

Previous postCum sa vizitezi Tailanda Next postCum sa vizitezi padurea tropicala din Amazon

Related Posts

Posteaza un comentariu


close