Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi Tailanda – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi Tailanda

Unelte articol

Tailanda este una dintre tarile cele mai interesante din Asia de Sud-Est indiferent din ce motiv alegi sa mergi acolo. Exista o multime de atractii turistice iar cultura specifica orientala este ea insasi un motiv pentru a vizita aceasta tara. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa vizitezi Tailanda.

Pasi

 1. 1

  Viziteaza insula Phi-Phi si fa turul James Bond. Astfel vei avea o zi plina de aventura.

 2. 2

  Viziteaza spectacolul cultural Fantasea. Un spectacol extraordinar cu mancare specifica si dansuri. Daca mergi in Phuket acest eveniment este obligatoriu de vazut.

 3. 3

  In Bangkok, capitala Tailandei, merita sa stai macar doua zile. Daca nu ai un buget prea mare poti sta pe Khao San road, unde cazarile la pensiuni sunt la preturi acceptabile.

 4. 4

  Relaxeaza-te si mananca la restaurantele tailandeze care iti pun la dispozitie servicii de calitate si mancarea locala. In Patong Phuket restaurantul Tigru este intre cele mai bune, insa poti sa incerci cat mai multe pentru a intelege cat mai bine traditiile si specificul tailandez.

 5. 5

  Fa cumparaturi! Nu uita insa ca unii vanzatori incearca sa iti ceara mai mult, de aceea incearca sa negociezi cat mai bine si nu lasa de la tine.

 6. 6

  Viziteaza locurile faimoase si interesante! Daca mergi in zonele turistice, evita lucrurile prea scumpe si oamenii care incearca sa te insele. Cand mergi cu taxiul, discuta diniante pretul sau cere soferului sa foloseasca aparatul de taxat.

 7. 7

  Mergi la plaja! Bucura-te de soare si bronzeaza-te. Exista multe plaje deosebite in Tailanda, intre care Krabi sau Patong, cele mai cunoscute. Personalul hotelului te poate indruma si iti pot pune la dispozitie tururi. Un al loc minunat este insula Koh Samui, plaja Llamai este ideala pentru a vedea cum este viata de noapte in Tailanda iar plaja Maenam este ideala pentru romantici si cei care cauta un loc linistit.

 8. 8

  Porumbul si clatitiele sunt intre mancarurile care se vand proaspete pe strazi. Poti gasi mai mult de douazeci de sortimente de clatite la preturi mici!

 9. 9

  Mergi la statuia sacra a lui Buddah si de asemenea mergi la punctele din Phuket unde poti vedea intregul oras.

 10. 10

  Poti sa iti rezervi o zi pentru a te da cu ATV-urile. Acestea sunt biciclete cu patru roti motorizate si construite pentru drumurile neasfaltate si teren accidentat. Pe acestea incap un sofer si un pasager, asadar te poti distra cu prietenii si familia!

Previous postCum sa vizitezi Taj Mahalul in India Next postCum sa vizitezi Statuia Libertatii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close