Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vizitezi Turnul Eiffel – CumFacSa.ro

Cum sa vizitezi Turnul Eiffel

Unelte articol

Simbolul Frantei, Turnul Eiffel este vizitat de peste 7 milioane de turisti anual. Daca mergi in Franta, este imperios sa vezi acest monument al capitalei. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa vizitezi Turnul Eiffel.

Pasi

 1. 1

  Decide-te cum vrei sa ajungi la Turnul Eiffel. Exista multe mijloace de transport care te pot duce acolo. Poti alege metroul, bicicleta, autobusul, o barca sau cu masina.

 2. 2

  Rezerva-ti un loc intr-un tur organizat. Exista ghizi care vor da explicatii vizitatorilor care doresc mai mult decat sa se bucure de priveliste si doresc sa afle cate ceva despre istoria turnului. Daca mergi cu un astfel de tur, poti vedea sala masinilor care actioneaza lifturile si un buncar secret sub Champ de Mars.

 3. 3

  Ia-ti bilete la Turnul Eiffel inainte de vizita efectiva. Poti sa-ti achizitionezi biletele online de pe websiteul turnului. Tichetele cumparate online sunt stampilate cu ora intrarii si nu poate fi folosit inainte sau dupa aceasta ora. Daca preferi sa mergi pe scari, va trebui sa-ti cumperi biletele la baza turnului, deoarece pentru a urca pe scari nu exista bilete online.

 4. 4

  Bea sampanie cand ajungi in varful turnului. Vizitatorii se pot bucura de un pahar de sampanie roz sau alba la bar, care este deschis pana la 10:00pm in fiecare zi. Biroul lui Gustave Eiffel este la ultimul nivel al turnului si aici se gaseste o statuie din ceara a lui Thomas Edison si Gustave Eiffel.

 5. 5

  Viziteaza turnul in timpul noptii. In fiecare ora turnul este luminat pentru 5 minute. Poti vedea reflexia luminilor in Sena, precum si toate luminile din Paris.

 6. 6

  Bucura-te de privelistea de la cel de-al doilea etaj. Acesta este etajul care ofera o vedere panoramica asupra Parisului si este o locatie populara pentru a face fotografii. Cat esti la cel de-al doilea nivel uita-te prin magazinele de suveniruri si mananca la restaurantul Jules Vernes, unde poti gasi preparate specifice frantuzesti.

Previous postCum sa vorbesti cu un muribund Next postCum sa vizitezi Taj Mahalul in India

Related Posts

Posteaza un comentariu


close