Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa afli mai multe despre fauna indiana – CumFacSa.ro

Cum sa afli mai multe despre fauna indiana

Unelte articol

India este casa multor specii de animale care nu se gasesc in majoritatea zonelor de pe glob, de aceea pe intreg cuprinsul subcontinentului turistii vin pentru a admira atat arhitectura, cultura, obieciurile si traditiile, cat si fauna locala diversa si exotica.

Pasi

 1. 1

  In India exista mai mult de 500 de Parcuri Nationale si rezervatii pentru animale. Poti vedea in cadrul acestora ultimii lei asiatici ramasi in viata, leopardul de zapada, turme de elefanti care calatoresti prin savana, rinoceri sau chiar un panda rosu.

 2. 2

  Pentru persoanele carora le plac pasarile India este un paradis, deoarece aici isi au caminul numeroase specii exotice de pasari care nu se gasesc nicaieri in alta parte din lume.

 3. 3

  Cu siguranta animalul national al Indiei este tigrul bengalez, care, din pacate, in ciuda eforturilor guvernului indian, este aproape de disparitie in salbaticie, cu aproximativ 800 de exemplare ramase in intreaga tara. Una dintre cele mai deosebite experiente este sa vezi acest animal maiestuos in mediul sau natural, iar acest lucru poate fi facut in rezervatiile de tigri din toata tara.

 4. 4

  Poti merge intr-un safari in zonele inzapezite din sudul muntilor Himalaya, sau poti merge in padurile Sundarbans din est, sau in padurile tropicale Tamilnadu in sud. Aici vei vedea cu siguranta tigrul care este in varful lantului trofic, insa vei putea sa vezi si cea mai comuna prada a acestuia, antilopele si caprioarele, precum si alti membri ai familiei felinelor precum leopardul, dar si langurul si o varietate de pasari exotice. Un safari in India nu este niciodata dezamagitor.

 5. 5

  Una dintre cele mai bune metode de a afla cat mai multe despre fauna indiana si modul in care aceasta este protejata este prin a contacta o companie care se ocupa de tururi axate pe fauna in India. Acestea iti pot oferi toate detaliile de care ai nevoie in ceea ce priveste rezervatiile naturale, speciile de animale pe care acestia le ajuta precum si cele mai bune locuri in care sa mergi si perioada ideala pentru a vizita.

Previous postCum sa adopti o rutina zilnica de exercitii fizice Next postCum sa ai grija de o ruptura de piele daca esti gimnast

Related Posts

Posteaza un comentariu


close