Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de ghetele cu care mergi in drumetii – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de ghetele cu care mergi in drumetii

Unelte articol

Cu cat ai mai multa grija de ghetele tale, cu atat poti sa le prelungesti cat mai mult durata lor de viata. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti ingrijesti ghetele pentru drumetii.

Pasi

 1. 1

  Atunci cand iti cumperi o noua pereche de ghete, poarta-le intai cateva zile prin casa, timp de 1-2 ore. Acest lucru te va ajuta sa te obisnuiesti cu noile ghete pentru a te asigura ca acestea nu te vor roade atunci cand le incalti pentru prima data in drumetie.

 2. 2

  Inainte sa incalti ghetele pentru prima drumetie, asigura-te ca acestea sunt in cea mai buna forma. Acest lucru inseamna sa te simti comod cand le incalti, trebuie ca ghetele sa fie impermeabile, sireturile sa fie in conditii foarte bune.

 3. 3

  Fii pregatit sa iti curati ghetele in mod constant pe tot timpul drumetiei. Curata talpa ghetelor de fiecare data cand iei o pauza, descalta-te si scutura ghetele una de alta pentru a indeparta mizeria si praful de pe ele. Cand te opresti de tot sa dormi la cabana, poti chiar sa speli ghetele si sa le lasi sa se usuce peste noapte.

 4. 4

  Dupa ce te intorci din drumetie, curata ghetele cat mai bine. Acest lucru inseamna sa le curati cu mana ta atat la interior cat si la exterior.

 5. 5

  De asemenea, cand te intorci din drumetii, verifica starea generala a ghetelor, pentru a te asigura ca acestea se afla in cele mai bune conditii.

 6. 6

  Daca ghetele sunt din piele, atunci aplica acea crema pe toate portiunile din piele de pe ghete, pentru a o proteja.

 7. 7

  Cat timp nu le folosesti, depoziteaza ghetele intr-o cutie de carton intr-un loc uscat, la o temperatura normala.

Previous postCum sa ai cat mai mare stabilitate atunci cand stai in maini Next postCum sa ai grija de mancare cand esti la camping

Related Posts

Posteaza un comentariu


close