Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de mancare cand esti la camping – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de mancare cand esti la camping

Unelte articol

Invata cum trebuie sa procedezi pentru a proteja mancarea in timp ce campezi, tinand-o departe de pradatori si pentru ca aceasta sa ramana proaspata cat mai mult, sa nu se strice.

Pasi

 1. 1

  Aranjeaza cat mai bine locul in care faci camping. Tine mancarea cat mai departe de corturi, deoarece mirosul mancarii va atrage diverse animale din padure.
  Acest lucru este critic, mai ales daca campezi intr-o zona in care sunt ursi.
  Gateste si depoziteaza mancarea la cel putin 30 de metri de locurile in care ati asezat corturile.

 2. 2

  Poti chiar sa depozitezi atat mancarea cat si gunoaiele in portbagajul masinii tale.
  Nu va fi nicio problema, atata timp cat gunoiul il vei tine in pungi bine legate, iar mancarea sa o tii in caserole bine etansate, care la randul lor sa le tii in pungute mai mici, care sa aiba tortile legate.

 3. 3

  Depoziteaza mancarea in caserole inchise ermetic, care nu permit mirosului sa iasa afara si sa fie interceptat de animalele din padure.
  O alta varianta ar fi sa depozitezi mancarea in locuri care sa fie greu accesibile animalelor de prada. O idee ar fi sa o pui in saci de nylon si sa legi acei saci de o creanga din copac, la o inaltime de cel putin 3 metri fata de sol.

 4. 4

  Evita sa tii gunoaiele sau resturile de mancare in zona in care ai instalat corturile. Animalele vor fi atrase de gunoi si de resturile de mancare, asa ca cel mai bine este sa eviti sa lasi mizerie in locul in care ai montat corturile.

Previous postCum sa ai grija de ghetele cu care mergi in drumetii Next postCum sa ai grija de un costum de scafandru

Related Posts

Posteaza un comentariu


close