Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de un sac de dormit – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de un sac de dormit

Unelte articol

Iata cateva chestiuni de baza de care trebuie sa tii cont pentru a-ti ingriji intr-o maniera cat mai buna sacul de dormit.

Pasi

 1. 1

  Mentineti sacul de dormit cat mai uscat. Nimic nu este mai neplacut decat sa dormi intr-un sac de dormit care sa fie ud.

 2. 2

  Daca ai aceasta posibilitate, aeriseste sacul de dormit in fiecare dimineata. Astfel se va uscat transpiratia si umezeala care s-a impregnat in sac in timpul noptii.

 3. 3

  Depoziteaza sacul de dormit intr-un loc cat mai uscat.

 4. 4

  Pentru a spala sacul de dormit, urmariti instructiunile de pe foaie din ambalajul sacului.
  Nu introduceti sacul in masina de spalat, ci spalati-l de mana, in cada.
  Dupa ce l-ati spalatu cu sapun sau detergent, clatiti si stoarceti foarte bine sacul de dormit pentru a va asigura ca ati clatit tot detergentul.

 5. 5

  Pentru a usca sacul de dormit, cel mai bine ar fi sa il intindeti pe sarma afara si sa il lasati cateva zile sa se usuce de la sine.

 6. 6

  Atunci cand vreti sa depozitati sacul de dormit, asigurati-va ca acesta este complet uscat.
  De asemenea, locul in care depozitati sacul de dormit ar trebui sa fie foarte uscat.

 7. 7

  Nu este nevoie sa spalati sacul de dormit dupa fiecare calatorie sau excursie. Spalati-l doar atunci cand acesta este foarte murdar sau cand a capatat un miros neplacut.

Previous postCum sa ai grija de un costum de scafandru Next postCum sa ai o iesire necostisitoare la schi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close