Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o calatorie in siguranta la plaja – CumFacSa.ro

Cum sa ai o calatorie in siguranta la plaja

Unelte articol

In fiecare an plajele sunt invadate de milioane de oameni care vor sa se bucure de soare, de nisip si de atmosfera placuta. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca plaja poate fi un loc periculos, unde trebuie sa avem grija atat de noi cat si de lucrurile noastre.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca sunt salvamari care supravegheaza zona in care inoti. E foarte important in special daca mergi impreuna cu copiii la plaja. Nu uita ca doar pentru ca sunt turnurile salvamarilor amplasate nu inseamna ca acestia sunt numaidecat la postul lor. Intreaba de salvamari care sunt zonele cele mai sigure unde copiii pot inota.

 2. 2

  Fii pregatit! Ia cu tine o trusa de prima ajutor pentru orice eventualitate. Daca suferi de vreo afectiune pentru care iei medicamente nu uita sa iei cu tine toate pastilele pe care trebuie sa le iei. Ia-ti costum de baie si papuci, precum si crema de protectie cu factor mai mare de 30. Ia-ti prosoape si paturi si multa apa, cu gheata daca este posibil. Ia-ti jucarii pentru plaja si umbrela pentru a putea sta la umbra in orele in care soarele este foarte puternic.

 3. 3

  Nu uita sa te hidratezi. Expunerea indelungata la soare si transpiratia te pot dezhidrata inainte ca tu sa-ti dai seama ce s-a intamplat. Evita ceaiul si bauturile cu cafeina deoarece acestea sunt diuretice si vor contribui la dezhidratare.

 4. 4

  Afla care sunt conditiile de apa si ale plajei inainte de a merge intr-un loc anume. Afla daca exista curenti puternici care pot tranforma marea sau oceanul calm intr-un pericol real. Majoritatea interventiilor salvamarilor sunt necesare datorita curentilor care trag oamenii in mare.

 5. 5

  Nu te scufunda in zone ale apei pe care nu le cunosti. Pentru a proteja capul si coloana vertebrala, intotdeauna sari in apa cu picioarele inainte, deoarece apa poate fi mai mica decat te-ai astepta sau pot fi pietre la fundul apei.

 6. 6

  Pune oameni responsabili sa aiba grija de copiii pe care ii iei cu tine la plaja. Chiar daca exista salvamari, nu te poti baza pe faptul ca acestia vor observa tot ce se intampla in apa.

 7. 7

  Ia aminte de regulile si semnele de pe plaja. Multe plaje interzic consumul de alcool, animalele de casa, pescuitul, focurile deschise si restrictioneaza accesul vehiculelor pe plaja.

Previous postCum sa adaugi in programul tau zilnic exercitii explozive Next postCum sa ai parte de destula odihna (in liceu)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close