Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o excursie reusita cu copii in Las Vegas – CumFacSa.ro

Cum sa ai o excursie reusita cu copii in Las Vegas

Unelte articol

Orasul Las Vegas este cunoscut ca orasul pariurilor a Statelor Unite. Cazinourile sunt tot timpul pline cu jucatori in timpul zilei iar strazile sunt pline de vizitatori. Motto-ul din Las Vegas este “What happens in Vegas, stays in Vegas “. Pe langa toate aceste activitati pentru adulti poti gasi si multe lucruri pe care le poti face impreuna cu copii tai.

Pasi

 1. 1

  Mergi la spectacole care sunt facute pentru familii. Aceste activitati pot include mersul cu patinele si spectacole acrobatice sau de magie.

 2. 2

  Viziteaza acvariile imense cu richini, recif si delfini. Nici una din aceste obiective nu are limita de varsta iar pentru copii o sa fie foarte distractiv si informativ.

 3. 3

  Daca stai sa cauti o sa observi ca sunt multe atractii facute special pentru copii unde iti poti lasa copii sa se joace cu diverse masinarii sau ii poti duce la muzeu pentru a privi dinozauri de mult disparuti.

 4. 4

  Cauta o sala de jocuri unde iti poti lasa copii sa se distreze. Toate hotelurile au astfel de jocuri, precum DDR( Dance Dance Revolution) pana la simulatoare virtuale.

 5. 5

  Mergi in afara orasului pentru a gasi si alte lucruri de facut impreuna cu familia. Sunt multe zona de vazut, cum ar fi Marele Canion sau Las vegas Sportspark.

 6. 6

  Fa multe activitati cu copii. Cu cat esti mai interactiv cu ei, cu atat o sa se plictiseasca mai putin. In fata la hotelul Mirage ese un Vulcan care erupe odata la o ora dupa orele 18:00 .

 7. 7

  Nu uita sa lasi toate lucrurile de valoare in camera de hotel si sa ai la tine doar strictul necesar. Cauta de acasa inainte sa pleci pentru a sti la ce sa te astepti . Verifica hotelurile, locatia unde o sa stai si activitatile pe care poti sa le faci in zona.

Previous postCum sa afli ora la care te-ai nascut Next postCum sa ai o iarna grozava

Related Posts

Posteaza un comentariu


close