Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o excursie reusita in Moscova – CumFacSa.ro

Cum sa ai o excursie reusita in Moscova

Unelte articol

Turistii viziteaza Moscova pentru cultura, pentru obiectivele turistice si pentru traditiile neobisnuite. Cu toate acestea, marele oras al Europei Estice nu se limiteaza doar la atat, oportunitatile fiind aproape infinite.

Pasi

 1. 1

  Imbraca-te potrivit pentru sezonul in care mergi. Iarna este foarte frig, si nici vara nu este atat de cald pe cat ai spera.

 2. 2

  Cumpara-ti bilete de metrou, sau ca alternativa poti inchiria o masina. Cu siguranta metroul este varianta mai buna din cauza traficului intens din metropola. Chiar daca alegi sa inchiriezi o masina, cel mai bine este sa iti cumperi bilete de metroul deoarece designul interior al statiilor constituie in sine o atractie turistica.

 3. 3

  Verifica daca ai nevoie de viza, cumpara-ti bilete de avion si rezerva-ti din timp o camera la hotel.

 4. 4

  Cumpara o harta a orasului si a rutelor metroului. De obicei pe harta orasului vei gasi toate obiectivele importante.

 5. 5

  Cumpara revista „Afisha” sau „Dosug”. Acestea se gasesc la orice stand si poti afla totul despre viata culturala din Moscova din ziua de azi, precum reprezentatiile la teatru, filmele care ruleaza, muzeele, expozitiile, etc.

 6. 6

  Viziteaza galeria Tretyakov. Pentru a ajunge acolo trebuie sa mergi putin din Kremlin peste un pod foarte frumos pentru pietoni. Strada aferenta este un pietonal cu multe sculpturi si motive rusesti. Muzeul este plin de operele de arta ale artistilor rusi.

 7. 7

  Nu uita sa mergi cu barca pe raul Moscova.

 8. 8

  Dedica-ti o zi pentru a vedea toate obiectivele din piata rosie si Kremlin.

 9. 9

  Merge la cafeneaua Pushkin pentru o masa excelenta.

 10. 10

  Merge pe strada Arbat pentru suveniruri facute manual din Rusia. O alternativa este piata de suveniruri Izmailovsky. Trebuie sa mergi pe linia albstru inchis Arbatsko-Pokrovskaya pana in statia Partizanskaya si sa te bucuri de o zi in Moscova intr-o piata de vechituri, carnaval si distractie.

 11. 11

  Daca vrei sa scapi de toate reclamele de casinouri, coca-cola si McDonald’s, poti merge la Expozitia All Russian, fostul centru sovietic pentru expunerea reusitelor economice. Parcul a fost reat pentru a scoate in evidenta toate inventiile si creatiile economice si culturale ale rusiei sovietice. Poti ajunge acolo luand linia aurie de metrou, numarul 6, pana la statia VDNKH.

Previous postCum sa ai grija de parul tau daca esti inotator Next postCum sa ai o pozitie cat mai corecta atunci cand ai un rucsac in spate

Related Posts

Posteaza un comentariu


close