Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o iesire necostisitoare la schi – CumFacSa.ro

Cum sa ai o iesire necostisitoare la schi

Unelte articol

Schi-ul si snowboarding-ul pot sa fie sporturi destul de costisitoare. Iata cum poti sa procedezi pentru a cheltuio cat mai putin atunci cand mergi la schi.

Pasi

 1. 1

  Cumpara-ti alimente pentru a-ti pregati de mancare pentru ziua in care mergi la schi.

 2. 2

  Cauta pe internet pentru a afla daca poti sa mergi cu autobuzul pana in zona in care vrei sa mergi la schiat. Astfel reduci cheltuielile pentru benzina.

 3. 3

  Daca nu ai nici clapari si nici schiuri, atunci poti sa le inchiriezi de la o cabana de la baza partiei. Costurile de inchiriere nu vor fi ridicate.

 4. 4

  Incearca sa te pornesti cat mai devreme de acasa. Astfel, poti sa iti petreci schiind cat mai mult timp din zi.

 5. 5

  Ca si alimente, poti sa iti faci cateva sandvisuri, poti sa iti iei niste batoane energetice sau batoane cu cereale. Nu uita sa iti cumperi destula apa sau suc, pentru a te hidrata.

Previous postCum sa ai grija de un sac de dormit Next postCum sa ai o tractiune cat mai buna in timp ce alergi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close