Cum sa alegi echipamente impermeabile pentru drumetii

Unelte articol

Iata cateva idei despre ce fel de echipamente va trebui sa cumperi pentru a te apara cat mai bine de ploaie si de umezeala.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput gandeste-te cum va fi vremea in locurile in care vei porni in drumetie. Va fi cald sau frig? Va ploua abundent sau va ninge? Daca ploua sau daca ninge, atunci vei avea nevoie atat de un strat impermeabil cat si de un strat izolator.

 2. 2

  Cumpara-ti echipamente care sa iti permita sa fii cat mai flexibil.

 3. 3

  Daca mergi prin conditii de ploaie, dar afara este foarte cald, atunci nu vei avea nevoie sa porti sub echipamentul de protectie multe straturi de haine.

 4. 4

  Cumpara-ti o palarie impermeabila pentru a-ti proteja capul de apa si de umezeala.

 5. 5

  Pentru a nu te uda la picioare, cumpara o pereche de pantaloni impermeabili. Evita blugii sau pantalonii de bumbac, deoarece acestia se vor uda si se vor imbiba cu apa foarte repede. Foloseste in schimb pantaloni din materiale cat mai usoare, cum ar fi nylon sau poliester.

 6. 6

  Cumpara o pereche de incaltaminte impermeabila. Acestea iti vor proteja picioarele de apa si de noroi. De asemenea, pentru a-ti mentine picioarele cat mai calduroase, poti sa porti cel putin doua perechi de sosete atunci cand te incalti cu ghetele.

Previous postCum sa ai o tractiune cat mai buna in timp ce alergi Next postCum sa alegi ghetele pentru alpinism

Related Posts

Posteaza un comentariu


close