Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o asigurare pentru calatorie – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o asigurare pentru calatorie

Unelte articol

Companiile de asigurari au oferte dintre cele mai variate, iar pentru a putea parasi tara, e obligatoriu sa ai asigurare de sanatate, deoarece altfel, in cazul unui accident, nu vei putea primi asistenta medicala. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa alegi asigurarea potrivita pentru tine.

Pasi

 1. 1

  In primul rand afla daca in tara in care mergi compania de asigurari la care vrei sa-ti faci asigurarea este recunoascuta. Anumite companii sunt recunoscute in toata lumea si nu trebuie sa-ti faci griji in acest sens.

 2. 2

  Asigura-te ca polita pe care o cumperi include tara in care urmeaza sa calatoresti, deoarece asigurarea nu-ti va servi la nimic atata timp cat nu e prevazuta tara. E important sa ai si numere de telefon din tara in care mergi in caz de urgenta.

 3. 3

  In cazul in care ai vreo boala, asigura-te ca asigurarea acopera posibilele complicatii sau manifestari ale acesteia.

 4. 4

  Verifica in ce masura iti poti primi banii inapoi daca anulezi polita din timp, in cazul in care iti schimbi planurile de excursie.

 5. 5

  E posibil ca la anumite companii, daca renunti inainte de a pleca in excursie, sa iti primesti o parte din bani inapoi. Afla daca poti beneficia de aceasta optiune.

 6. 6

  Cauta cateva planuri obisnuite si vezi care sunt diferentele majore intre acestea pentru a o alege pe cea mai buna.

 7. 7

  Citeste asigurarea cu grija si asigura-te ca intelegi ce cuprinde si ce nu. Nu te baza in totalitate pe agentul de asigurari.

 8. 8

  Cumpara intotdeauna polita de la un agent licentiat si autorizat pentru a face asigurari.

 9. 9

  Fa-ti asigurarea din timp, nu lasa pentru ultimul moment, chiar inainte de calatorie, deoarece vei avea lucruri mai importante de facut.

Previous postCum sa alegi cainele potrivit pentru familia ta Next postCum sa alegi o destinatie de calatorie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close