Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un loc in care sa iti asezi corturile – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un loc in care sa iti asezi corturile

Unelte articol

Aceasta este o decizie foarte importanta, deoarece de acest lucru depinde somnul si odihna ta. Iata cateva lucruri de baza de care trebuie sa tii cont pentru a alege locul in care sa iti asezi corturile.

Pasi

 1. 1

  Verifica dinainte pentru a vedea daca in zilele urmatoare, in locul in care decizi sa asezi corturile va fi vreme prielnica.
  Poti face acest lucru urmarind stirile meteo pe internet.

 2. 2

  Gandeste-te de pretentiile si de nevoile tale. Daca nu suporti sa dormi in natura, atunci poti foarte bine sa inchiriezi un loc la cabana, desi acesta te va costa mai mult decat daca ramai in cort.

 3. 3

  Poti sa te documentezi si sa intrebi despre cat mai multe persoane, daca pot ele sa iti recomande un loc excelent in care sa iti asezi cortul.

 4. 4

  Incearca sa ajungi la locul respectiv cat mai repede posibil, pentru a ocupa un loc despre care sa consideri ca iti este favorabil.
  Evita locurile care sunt la marginea drumurilor sau la marginea padurii.

 5. 5

  Inainte de a incepe sa pregatesti sa asezi cortul, verifica cu mare atentie pamantul, pentru a te aseza pe sticla, insecte sau pentru a nu da de alte pericole.

 6. 6

  Crengile si tufisurile pot fi o modalitate excelenta de a te apara de vant, asa ca incearca sa iti asezi cortul cat mai aproape de tufisuri.

Previous postCum sa alegi un echipamentul potrivit de camping Next postCum sa alergi bine la deal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close