Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un partener de calatorii – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un partener de calatorii

Unelte articol

Este dezamagitor sa pleci intr-o excursie pe care o faci odata in viata si sa iti dai seama ca nu esti compatibil deloc cu persoana cu care calatoresti. Alegerea persoanei potrivite cu care sa iti imparti excursia o sa fie mai buna daca urmaresti urmatorii pasi.

Pasi

 1. 1

  Cauta pe cineva care are aceleasi interese ca tine . Daca esti un entuziast al iesirilor in natura si partenerul tau prefera moda, obiectivele calatoriei o sa fie total diferite. Daca alegi o persoana care are multe puncte in comun cu tine atunci amandoi o sa vreti sa vizitati aceleasi locuri. Asta nu inseamna ca tu si partenerul tau trebuie sa aveti interese identice. In timpul calatoriei, poti alege sa faceti lucruri diferite dar tot e mai placut sa imparti experienta placuta pe care o ai cu cineva.

 2. 2

  Stai departe de partenerii care sunt foarte pretentiosi. Daca alegi pe cineva care trebuie constant sa personalizeze aranjamentele pentru a se potrivi cu gusturile sale o sa rezulte intr-o experienta in care o sa te consumi sa ii faci pe plac partenerului nu sa te bucuri de experienta in sine.

 3. 3

  Discuta un buget impreuna cu partenerul tau. Daca unul dintre voi vrea sa mearga cu clasa 1 iar celalalt vrea cu clasa a 2-a , cel putin unul dintre voi o sa-si petreaca vacanta nefericit. Discuta clar cu partenerul posibilitatile pe care le ai pentru a ajunge la un compromis in care amandoi sa va simtiti bine si in largul vostru.

 4. 4

  Mergi intr-o excursie test . Daca nu poti merge impreuna cu partenerul tau pana la cel mai apropiat oras si sa va petreceti ziua intr-un mod placut atunci e putin probabil sa va bucurati impreuna de o excursie mai lunga.

 5. 5

  Acest tip de excursie poate fi o sedere de o noapte sau un weekend. Noteaza orice nu iti convine pentru ca atunci cand o sa te hotarasti sa calatoresti cu el pe o perioada mai lunga sa ai solutii pregatite pentru lucrurile care nu iti plac sau te deranjeaza.

 6. 6

  Discuta obiectivele si planurile pentru excursie. Zii partenerului tau ceea ce vrei sa faci sau vrei sa vezi. Fii deschis la lucrurile pe care partenerul tau le propune sau le simte pentru a va simti intr-un echilibru.

Previous postCum sa alegi un magician pentru aniversarea copilului tau Next postCum sa elimini congestia toracica in urma renuntarii la tigari

Related Posts

Posteaza un comentariu


close