Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti cu adolescenti – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti cu adolescenti

Unelte articol

Daca calatoresti cu copii o sa ai nevoie sa impachetezi o groaza de lucruri dar cu toate acestea, ei sunt de obicei entuziasmati de orice lucru sau activitate. Sa iti dai seama cum sa calatoresti cu adolescentii e cu totul altceva pentru ca ei sunt mult mai pretentiosi si se plictisesc foarte repede astfel incat tu trebuie sa fii tot timpul cu un picior in fata lor pentru a ii surprinde .

Pasi

 1. 1

  Pune multe intrebari tinerilor inainte sa pleci in excursie. Daca reusesti sa ii incluzi in planurile tale o sa fie si ei mai implicati.
  • Daca ai doi adolescenti cu gusturi diferite, va trebui sa creezi compromisuri pentru a ii bucura pe amandoi. Hotelurile all-inclusive sunt alegerea cea mai buna pentru ca sigur o sa gaseasca amandoi tot ce vor acolo.

 2. 2

  Implica tinerii in a face planuri cu tine pentru excursii prin a le da fiecaruia sa faca cate un lucru. Multi tineri folosesc foarte mult internetul astfel ca poti incerca sa le dai teme precum programarea traseului sau itinerarii zilnice bazate pe atractiile din zona respectiva. Sa le pui si o data limita pentru a putea sa verifici si tu totul inainte sa pleci la drum.

 3. 3

  Planifica sa vizitezi locatii complet noi pentru a ii face curiosi. Incearca sa ii coplesezi cu locatii semnificative si importante, precum Viena, Paris, Roma, locatii celebre de care a auzit toata lumea astfel incat sa fie mandri ca au fost si ei acolo.

 4. 4

  Lasa-i pe tineri sa se simta ca in vacanta prin a ii lasa sa doarma cand vor , sa asculte muzica lor sau sa se joace pe laptop in hotel.

 5. 5

  Planifica sa ai un buget pentru fiecare zi plus sa ai un buget alocat special pentru suveniruri si distractii necalculate. Incurajeaza tinerii sa isi castige singuri banii prin a face slujbe ciudate in cartier sau tot felul de slujbe.

 6. 6

  Permite-le sa isi aduca un prieten cu ei in excursie. Daca ai un singur copil poti sa ii permiti sa mai aduca pe cineva cu el in excursie. Discuta aceste lucruri cu familia prietenului pentru a sti si ei cati bani sa stranga si ce planuri sa isi faca. Daca ai un adolescent in plus cu tine in excursie nu ar trebui sa te coste cu mult mai mult fata de faptul ca copilul tau o sa se simta fericit si implinit.

Previous postCum sa arati bine atunci cand calatoresti Next postCum sa calatoresti in jurul Chinei

Related Posts

Posteaza un comentariu


close