Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti cu un buget redus – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti cu un buget redus

Unelte articol

Calatoriile sunt o ocazie extraordinara de a vedea lumea, de a cunoaste oameni noi, de a afla lucrui noi si de a te regasi. De multe ori insa, preturile calatoriilor extraordinare sunt foarte ridicate, de aceea trebuie sa stii cum sa calatoresti cu un buget redus.

Pasi

 1. 1

  Fa-ti rezervarile pentru cazare din timp. Sunt multe websiteuri pe care poti gasi cele mai bune oferte in functie de perioada.

 2. 2

  Pune-ti numai lucrurile de care chiar ai nevoie si incearca sa iei o valiza care poate fi carata cu usurinta. Astfel, nu va trebuie sa platesti suplimentar pentru bagaje si va fi mai usor sa calatoresti.

 3. 3

  Cumpara biletele de avion cu mult timp inaintea calatoriei. Cu cat mai devreme faci rezervarile, cu atat mai ieftine sunt biletele. Asigura-te insa ca intai te documentezi bine pentru a sti care linii aeriene au cea mai buna oferta.

 4. 4

  Daca nu ai o destinatie stabilita, in care sa mergi, afla care sunt cele mai ieftine bilete de avion si mergi in acea tara. Asigura-te insa ca stii cate ceva despre tara respectiva, deoarece nu vrei sa mergi intr-un loc in care exista un razboi civil in plina desfasurare. Trebuie sa fie vorba de o zona in care sa poti fi in siguranta.

 5. 5

  In ceea ce priveste mancarea, fa-ti cumparaturile la market sau la bacanie. Nu comanda la hotel si mananca mai rar in oras, deoarece costurile sunt mult mai mari.

 6. 6

  Nu cumpara toate suvenirurile de care nu ai nevoie si pe care nu le vrei cu adevarat. Ia-ti numai cateva lucruri care stii ca ti-au placut in mod deosebit.

 7. 7

  Daca vrei sa vizitezi obiectivele turistice, asigura-te ca le incluzi in bugetul pe care il ai. Astfel, nu va trebui sa platesti suplimentar si sa te gasesti intr-o situatie dificila catre finalul excursiei.

Previous postCum sa calatoresti cu mintea deschisa Next postCum sa calatoresti fara sa-ti sifonezi hainele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close