Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti din Moscova in Beijing cu trenul – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti din Moscova in Beijing cu trenul

Unelte articol

Calatoria cu trenul din Moscova in Beijing este una faimoasa, linia care uneste cele doua mari capitale intitulandu-se „Transiberianul”. In fiecare saptamana sunt doua trenuri care duc pasageri intre cele doua orase. Calatoria dureaza 6 nopti si se intinde pe mai mult de 8000km.

Pasi

 1. 1

  Alege-ti ruta, insa mai inainte trebuie sa te documentezi pentru a sti care sunt rutele disponibile. Astfel, din Moscova ca trebui sa mergi pana in Vladivstok sau Moscova-Beijin trans-manchurian ori Moscova-Berlin trans-mongolian.

 2. 2

  Din Beijing poti ajunge cu usurinta cu un alt tren pana in Shanghai, iar daca vrei sa ajungi pana in extremul orient, poti gasi un ferryboat cu care sa ajungi pana in Tokyo, Japonia.
  E important sa stii din timp ce clasa de calatorie iti doresti, deoarece vei petrece aproape o saptamana pe acest tren si e important sa faci alegerea din timp, fara graba.

 3. 4

  Alege un loc in care sa te opresti si sa dormi, in afara de situatia in care vrei sa calatoresti non-stop cele 6 nopti.

 4. 5

  Daca mergi singur si nu cu un grup organizat, poate fi considerabil mai ieftin. Cu toate acestea, daca folosesti un grup, agentii de turism din Rusia sunt considerabil mai ieftini decat cei din lumea vestica.

 5. 6

  Fa-ti rezervarile din timp, in special daca iti propui sa mergi in lunile de vara, intrucat poate fi foarte aglomerat.

 6. 7

  Ia-ti viza de turist pentru Rusia si China daca e necesar. Acest lucru poate fi facut printr-o agentie de turism.

Previous postCum sa boxezi in aer Next postCum sa calatoresti in insulele Filipine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close