Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti in Romania – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti in Romania

Unelte articol

Romania este o tara aflata in sud-estul Europei, cu o istorie si o cultura bogata, cu un trecut impresionant si o arhitectura influentata atat de perioada sovietca, cat si de o perioada interbelica extraordinara.

Pasi

 1. 1

  Nu iti impacheta prea multe lucruri. In Romania preturile nu sunt mari, de aceea iti poti cumpara lucrurile de care ai nevoie. Exista multe magazine deschise care ofera o varietate de produse, de la haine la mancare proaspata.

 2. 2

  Solicita o lista de preturi la hotel. In special cand vine vorba de taxi sau de transport in comun va trebui sa fii pregatit si sa cunosti preturile corecte, altfel risti sa fii suprataxat.

 3. 3

  Romanii sunt persoane foarte sociabile, dar nu iti vor acorda increderea cu usurinta. Chiar daca majoritatea cetatenilor romani sunt corecti si sinceri, exista si oameni care vor incerca sa profite de tine financiar, si o vor face daca le oferi ocazia.

 4. 4

  Rezerva-ti vacanta printr-o agentie de incredere. Fii atent, deoarece multe agentii incearca sa obtina de la tine mai multi bani, de aceea nu trebuie sa ai incredere in orice oferta. Exista multe agentii de incredere in Romania care iti vor rezolva toate dilemele.

 5. 5

  Fa-ti temele bine dinainte. Cauta pe internet locurile pe care vrei sa le vizitezi, hotelurile la care vei sta, si verifica parerile altor turisti care au fost inaintea ta in Romania.

 6. 6

  Nu manca de la vanzatorii din strada. Preturile sunt foarte mici, insa nu poti sti cum a fost preparata mancarea. Nu iti asuma astfel de riscuri cand vine vorba de mancare. Mancarea romaneasca este foarte gustoasa, insa preferabil este sa mananci la un restaurant autorizat.

Previous postCum sa ajungi la Palatul Versailles Next postCum sa calatoresti in sudul Frantei

Related Posts

Posteaza un comentariu


close