Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa calatoresti prin Europa cu trenul – CumFacSa.ro

Cum sa calatoresti prin Europa cu trenul

Unelte articol

Nu e usor sa calatoresti prin Europa cu un buget redus, insa daca alegi sa mergi cu trenul poti sa te descurci mult mai usor si mai ieftin decat cu orice alt mijloc de transport. Citeste articolul de mai jos si afla cum.

Pasi

 1. 1

  Ia-ti un card Eurail/Interail. Acesta este destul de ieftin si poti calatori in 17 tari cu el. Daca nu mergi cu trenul in fiecare zi, insa, ia in considerare posibilitatea de a-ti cumpara biletele direct din gara, deoarece va fi mai ieftin.

 2. 2

  Planifica-ti din timp excursia. Majoritatea tarilor cer o rezervare daca folosesti Eurail/Interail. Trebuie sa platesti aproximativ 7 euro/rezervare si aceasta este obligatorie, in special in Franta.

 3. 3

  Ia cu tine o harta a Europei si un orar al trenurilor. Acesta poate fi scos de pe Eurail.com

 4. 4

  Dormi pe tren! Daca tot ai platit biletul si rezervarea, profita de ocazie pentru a te odihni si a-ti pastra timpul liber pentru a vizita obiectivele turistice si orasele.

 5. 5

  Nu uita ca majoritatea serviciilor oferite in Europa nu sunt gratuite. Astfel, trebuie sa plasti 1 euro pentru a folosi toaleta, iar pentru a face dus in gara trebuie sa platesti in jur de 7 euro.

 6. 6

  Cand trebuie sa petreci noaptea intr-un oras, alege un hostel, deoarece acestea sunt mai ieftine si daca iti faci rezervari din timp poti obtine preturi foarte reduse!

Previous postCum sa calatoresti in sudul Frantei Next postCum sa calatoresti prin Praga

Related Posts

Posteaza un comentariu


close