Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi un ruxac pentru calatorii – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi un ruxac pentru calatorii

Unelte articol

Multi tineri incep sa calatoreasca ieftin si sa vada lumea pe jos. Sa mergi cu ruxacul prin natura, prin padurile virgine, sau chiar si prin marele orase, poate fi o experienta de neuitat. Cu toate acestea, inainte de toate ai nevoie de un ruxac bun pentru aceasta activitate. Urmeaza pasii de mai jos pentru a afla cum sa alegi cel mai bun ruxac pentru tine.

Pasi

 1. 1

  Alege cadrul potrivit pentru ruxac. Majoritatea ruxacelor pentru calatorit au un cadru intern. Acesta ofera un echilibru superior si o manevrabilitate crescuta deoarece se aseaza mai bine pe corp. Cadrul extern, insa, ofera mai buna ventilatie intre corp si ruxac, lucru pe care ti-l doresti cand calatoresti pe temperaturi ridicate, precum zona Mediteraneana.

 2. 2

  Alege marimea potrivita pentru ruxac. Marimea perfecta implica faptul ca lungimea ruxactului se potriveste cu inaltimea ta si faptul ca ruxacul sa fie indeajuns de incapator pentru a putea lua cu tine tot ce iti doresti. Un ruxac prea mare, insa, te va ingreuna considerabil. Vei avea nevoie de un ruxac diferit in functie de anotimp, deoarece iarna va trebui sa cari mai multe haine cu tine, care ocupa mai mult loc. Un ruxac de vara este mai mic, deoarece ai nevoie de mai putine haine.

 3. 3

  Masoara-ti coloana vertebrala de la baza gatului pana la osul pelvic. Daca masuratoare indica mai putin de 38 centimetri, iti trebuie un ruxac „extra small”. Daca masuratoarea indica intre 38 si 43 centimetri, ai nevoie de un ghiozdan „small” sau mic. Intre 43 si 50 de centimetri vei avea nevoie de un ghiozdan mediu sau obisnuit, iar peste 50 de centimetri inseamna un ruxac mare sau „large”.

 4. 4

  Vei avea nevoie de un ghiozdan diferit in functie de durata in timp a excursiei. Pentru o zi de umblat prin padure nu ai nevoie de sac de dormit si multe haine. Pentru cateva zile trebuie sa iti iei insa haine suplimentare si sac de dormit, precum si mancare si apa.

 5. 5

  Ia in considerare posibilitatile de a incarca ruxacul. Ghiozdanele care se umplu prin partea de sus de obicei se deschid din partea de sus, se inchid cu fermoar si au o parte protectoare peste capatul deschis. Acestea sunt mai usoare si e mai greu ca obiectele dinauntru sa cada. Ruxacele care se deschid in fata au un fermoar, care permite acces mai rapid la interiorul ghiozdanului.

 6. 6

  Ia in considerare tipurile de vreme pe care le poti intalni. In zonele ploioase, vei avea nevoie de un ghiozdan cu un strat impermeabil.

 7. 7

  Daca esti femeie, cumpara-ti un ghiozdan special pentru femei, deoarece fizionomia feminina difera putin de cea masculina, iar producatorii fac ruxace speciale pentru femei. Acestea sunt mai inguste, au cureaua care trece peste sold mai bine amplasata, iar manerele sunt mai scurte.

Previous postCum sa cumperi suveniruri din tari subdezvoltate Next postCum sa cumperi zgarde si lese pentru concursuri de caini

Related Posts

Un comentariu

 1. georgy
  Mai 31, 2014

  cateva poze cu exemple ar fii binevenite.. in rest.. foarte bun articolul.

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close