Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dormi cat mai confortabil intr-un sac de dormit – CumFacSa.ro

Cum sa dormi cat mai confortabil intr-un sac de dormit

Unelte articol

Acest ghid te va ajuta cu sfaturi despre cum sa stai si cum sa dormi cat mai confortabil intr-un sac de dormit.

Pasi

 1. 1

  Intra in sacul de dormit si strange-l cat mai tare. In asa maniera nu vei permite caldurii sa iasa afara din sacul de dormit.

 2. 2

  Pentru a dormi cat mai bine vei avea nevoie si de o perna pe care sa o tii sub cap sau sub gat. Cu cat stai cu capul cat mai confortabil, cu atat vei reusi sa dormi cat mai bine.

 3. 3

  Incearca sa ai mintea limpede si sa nu te gandesti la lucruri complicate sau la problemele pe care le ai in viata de zi cu zi. Cu cat ai mintea mai lipede, cu atat vei reusi sa adormi mai repede si sa dormi cat mai linistit.

 4. 4

  Daca se intampla sa iti fie prea cald atunci cand stai in sacul de dormit, atunci poti sa deschei putin sau chiar de tot fermoarul de la sac, pentru a putea sa te racoresti putin.

 5. 5

  Daca acest lucru tot inca nu este de ajuns si tot iti este prea cald, atunci poti chiar sa iesi de tot de sub sacul de dormit si sa stai intins doar pe patura sau chiar pe sac.

 6. 6

  De asemenea, pentru a sta cat mai confortabil, fie poti sa pui cat mai multe paturi sub tine pentru a avea un asternut cat mai moale, fie poti sa iei o saltea de plaja, sa u umfli cu aer si sa te asezi pe ea.
  Tine minte : cu cat iti creezi conditii mai confortabile, cu atat vei reusi sa dormi mai bine.

Previous postCum sa devii un sprinter profesionist Next postCum sa efectuezi o ghiulea (in apa)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close